Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekvállalás miatt volt...

A gyerekvállalás miatt volt aki elveszítette az addig felépített biztos hátteret és az egzisztenciáját?

Figyelt kérdés

Konkrétan: 36 múltam mire babát vállaltunk, 6 év házasság után. Nagyon jól fizető állásom volt így tudtunk félrerakni a babázos időszakra is. Meg van mindenünk, 2 kocsi, ház, minimális hitel.

1,5 év után visszamentem dolgozni de a cég 3 hónap után becsődölt, jogutód nélkül megszűnt, így felmondtak nekem is. Ilyenkor nincs védettség. Visszamentem gyedre, majd gyesre, de közben állást kerestem. Hát nem sikerült, a tartalékot szépen kezdtük felélni.

A munkáltatók legfőbb kifogása a túlképzettségem volt, de volt aki nagyon csodálkozott mikor szóba került a gyerek, gondolom a korom miatt.

Már ovis, én munkanélkülin vagyok, és iszonyú nehezen dolgozom fel, hogy a szép rendezett jövőről alkotott képem nem úgy alakul.

A pénzünk elfogyott, a férjem fizetéséből épphogy kijövünk, nyaralásról étteremről, színházról szó sem lehet.

Szóval nem így képzeletem a jövöm, most néhány helyre járok takarítani, de hát nem ez volt az élet célom.

2011. jan. 26. 22:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hogy alakult azóta?
2022. máj. 5. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!