Ha valaki nagyon-nagyon nem akar babát, de mégis terhes lesz, megtartja, hogy tudja feldolgozni?
Általánosságban kérdeztem, de picit kivetítem magamra.
Van egy 6 hós kisfiam, imádom, nagyon anyás, és kb 5 éves koráig csak vele szeretnék foglalkozni. majd jöhetne a kistesó...
DE a gyógyszert nem igazán bírja a szervezetem, óvszerrel védekezünk, de én nagyon félek hogy mégis megtörténik, hiszen nem 100% ez a módszer sem. Mivel szoptatok még menstruációm sincs. Szóval lehet meg se tudnám idöben.
Mindenképp megtartanám, 10000% hogy nem vetetném el. de nem tudom hogy tudnák elszámolni a lelkiismeretemmel, vagy hogy fel tudnám e dolgozni a nagy öröm mellett amit egy baba jelent....
Van valakinek tapasztalata? megosztaná velem?
Jól írja az első, de picit továbbmegyek. Szerintem két eshetőség van.
1. Elfelejti a kezdeti rossz hozzáállását, amint a ezébe adják a pici babát és elönti a szívét az anyai szeretet.
2. Még jobban utálni kezdi magát, a helyzetet, a gyereket . Ezekből a "minek vagy" gyerekekből lesznek később a szociopaták, azok akik nem tudnak vmiért szeretetet adni, kinyilvánítani.
Namost. Ez egy nő (anya) döntése. És lehet mérlegelni, hogy a szeretetével (vagy az utálatával) mit tesz.
ja, akkor a válaszom a nagy általánosságot jelenti.(mondjuk én arra gondoltam aki pl. már abortuszra is elment volna, vagy párszor belevágott a hasába stb.)
A kommentre meg azt írom, hogy felesleges azon rettegni, hogy teherbe esel-e? 5 év... jó, kitűzés meg minden, de ez szerintem nem ilyen egyszerű. Ráadásul a szeretetet, gondoskodást meg lehet osztani. Olyan nagy majomszeretettel már nem tudsz törődni vele, de ez nem baj, sőt. Én inkább kihívásnak érezném (érzem) hogy két (3,...)kis emberpalánta között milyen a szertetetet átadni, figyelni rájuk, nevelgetni stb.
Hát lehet igazad van! Lehet hogy most félek csak, de ha kiderülne hogy útban van a pici már el is felejteném hogy nem akartam...
spirál- FÉLEK! ismerőseim csak rossz tapasztalatot mondtak és ez ugye nagyban befolyásol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!