Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért olyan nagy szám Hajdú...

Miért olyan nagy szám Hajdú Péter és Sarka Kata babája?

Figyelt kérdés
Hajdú Péter egy gagyi műsor vezetője egy sokadrangú adón, ráadásul nem is néz ki jól, bunkó is, beképzelt is. A csajról eddig azt sem tudtuk, kicsoda, azóta hallani róla, amióta összejött a Hajdúval. Akkor miért kell így elájulni tőlük, meg milliókat ígérgetni a babaképekért? Ez Magyarország, nem Hollywood...
2009. febr. 4. 10:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
80%

tudom régi a kérdés, de attól még írok

Minden "sztár" azt mondja, hogy ők nem akarják, hogy a gyerekük(eik) a médiában szerepeljenek, akarják, hogy rendes élhetet élhessenek. Akkor szegényeket minek mutogatják már 3 hetes korukban ? Szegény picuroknak ilyenkor pihenniük és az anyjuk mellett kéne hogy legyen a helyük, nem pedig az újságokban!!

Miben más az ő szülésük, mint a "halandó" nőké? ( halandót itt arra értem, hogy nem sztár) Ők jobban szenvednek vagy mi? Ennyi erővel az én anyukám is lehetne bulváranyuka, hisz 4 gyereke van....

Sarka Kata : Addig nem is tudtuk, hogy a világon van, míg hozzá nem ment Hajdúhoz... Nem értem minek kell így nagy dobra verni az egészet

2009. aug. 19. 10:21
 22/22 anonim válasza:
huu Hajdú Péter nem igazán tartozik a kedvenceim közé... :D
2010. jan. 23. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!