Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért olyan nagy szám Hajdú...

Miért olyan nagy szám Hajdú Péter és Sarka Kata babája?

Figyelt kérdés
Hajdú Péter egy gagyi műsor vezetője egy sokadrangú adón, ráadásul nem is néz ki jól, bunkó is, beképzelt is. A csajról eddig azt sem tudtuk, kicsoda, azóta hallani róla, amióta összejött a Hajdúval. Akkor miért kell így elájulni tőlük, meg milliókat ígérgetni a babaképekért? Ez Magyarország, nem Hollywood...
2009. febr. 4. 10:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

Már bocs, de azért fizetnek ennyit a babaképekért, mert az embereket ez érdekli. Ezzel adható el egy bulvárlap.

Erről nem ők tehetnek! Ha senki nem lenne kiváncsi rájuk, akkor nyilván a képekért sem fizetnének egy fillért se!

2009. febr. 4. 15:47
 12/22 anonim ***** válasza:
93%
Engem személy szerint pl. Marsi Anikó, Kumin Viktória vagy Ábel Anita gyereke sem érdekel, hogy hány hetesen rúgott először, hányat böfizik egy nap, meg hogy tud-e már nyálbuborékot fújni. Nagyon fölfújja ezt a témát a média meg a lapok.
2009. febr. 4. 16:55
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
Újra első. Engem is örökké felháborítottak az ilyen sztár-ajnározások. Basszus, ugyanúgy szül más is mint ők, ugyanúgy kihordja a gyereket. Engem nem érdekel, hogy Angelina Jolie vagy ez a másik "sztár", ugyanannyira nem tűnik normálisnak, hogy NEKIK szobrot emelnek azért, ami tulajdonképpen a világ legnormálisabb dolga. Ne irigyeld őket és ne zavarjon a plusz magadon. Attól nem jobb anyák ők, hogy sztárok. Sőt. És ezen gondolkodj el, és hagyd ezt a kiket? a fenébe. A nevüket sem tudom megjegyezni. Náluk sokkal fontosabb személyek és dolgok vannak az életben :-)
2009. febr. 4. 16:56
 14/22 anonim ***** válasza:
88%
ja, és megint én, az első és előző. Ma orvosnál voltam és a váróban a kezembe vettem egy ilyen lapot. Kb. a 3-ik oldalig jutottam el, utána letettem, és néztem a falat. Nekem kb ennyi a bulvár. És megfogadtam, hogy ezután nem indulok olvasnivaló nélkül orvoshoz.
2009. febr. 4. 16:59
 15/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. febr. 4. 18:05
 16/22 anonim ***** válasza:
92%
Ezek a sokadrendű "sztárocskák" abból élnek, hogy eladják a magánéletüket és így még a saját gyerekük sem szent. Üzlet az egész, amiben a baba csak egy árucikk. Bennem felmerül a kérdés, vajon nem pusztán anyagi érdekből fogant-e a kicsi és akkor is kellően szeretik-e majd a kedves szülők, ha már nem hoz pénzt a házhoz? Érdekes módon a valódi színészekről, művészekről sokszor azt sem tudjuk, vannak-e gyerekeik. Egyébként egy gazdasági lapban olvastam néhány hónapja, hogy Angliában egy hasonló "sztárpár", vmi Jordan meg az aktuális pasija eladták a magánéletüket xy médiavállalatnak, az eljegyzésüktől a majdan születendő első gyermekük 1. szülinapjáig . Hát ilyen világban élünk...
2009. febr. 4. 23:27
 17/22 A kérdező kommentje:
igen, Jordan szupermodell volt kint és Peter Andre, a hajdani diszkósztár a pasija. Amolyan Győzike féle műsor megy róluk kint. Éltem kint egy darabig, onnan tudom.
2009. febr. 5. 19:33
 18/22 anonim ***** válasza:
90%
Hajdú Péter egy műsorvezető, Sarka Kata egy sarki tündér, akit elvett a Péter és "rivaldafénybe" került. De szerintem semmit nem tett le az asztalra, meg nem is fog. Hát a Hajdú se egy nagy májer. Két kalap sza...r
2009. febr. 9. 12:21
 19/22 anonim válasza:
88%
Attol sztarok ezek az emberek, hogy te nezed oket!Ez ellen konnyen tehetsz.Pl.en azt sem tudom, kik ok.A baba marketing fogas, mint ahogy sok sztar hazassaga is.eskuvo es valas alkalmaval sokat beszelnek roluk, mi lehetne jobb reklam?Batran kapcsold ki a TV-t. Jo babazast otthon!
2009. febr. 10. 15:28
 20/22 anonim ***** válasza:
74%
Már bocsánat,de hol van itt sztár? Ma már mindenki lehet ilyen "sztár". bemégy egy villába,levetkőzöl,trágárul beszélsz,esetleg csináltatsz néhány plasztikai műtétet,és máris sztár vagy. Ja,hogy nem tudsz beszélni,megjelenni,kit érdekel? Nekem a sztár pl egy híres színész,aki már letett valamit az asztalra,anélkül,hogy levetkőzött volna,de Ők szinte sose mutogatták a gyerekeiket,és nem nyilatkoztak a családi életükről. A gyerekeiket sajnálom,később sajnos olyan elviselhetetlenül beképzeltek lesznek, (legalábbis a zöme),aztán csodálkoznak a "sztár"szülők: mitől lett alkoholista,drogos stb. a drága kis csemete,pedig mindent megkapott....Hidd el,jobb élete lesz a Te gyerekednek,mert rá legalább őszintén fodafigyelnek.
2009. febr. 13. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!