Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Általában milyen támogatásokat...

Általában milyen támogatásokat, "segélyeket" lehet kérni az önkormányzatoktól kisbaba születése után?

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 23:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

Én is becsületesen dolgozom, és fizetem a járulékokat. Az én pénzemből is elvették/elveszik a semmirekellők a pénzt, akkor én most, mikor lehetőségem van rá, miért ne vehetném vissza?

Menj le az aluljáróba, és oszd az észt azoknak, akik megérdemlik!

2011. jan. 21. 19:30
 12/13 anonim ***** válasza:
79%
Kedves jóindulatu utolsó!!Még te is kerülhetsz olyan helyzetbe,hogy mások segitsége nélkül nem fogod tudni magad fentartani.Ebben a világban semmi sem lehetetlen.Inkább a gyerekeknek adják a pénzeket,még ha az adófizetők pénzéből is,mint 3-400.000 Ft-os nyugdijjakat folyósitsanak 80-90 éves embereknek,akik természetesen már elkölteni,felélni nem fogják.Igy a pénzek a gyerekeiknek,és felnött koru unokák zsebeiben landolnak.Ez mennyivel okosabb az Állam részéről?Ezért senki nem háborog????
2011. jan. 21. 22:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Bocs nem a 19.30 nak irtam,hanem az előzőnek.
2011. jan. 22. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!