Van még értelme ennek a kapcsolatnak?
Idén töltöm a 29-et.
Nagyon szeretnék a kislányom mellé kis tesót, de így?! Nem bírok többet vállalni. Nem is tudom mi lesz, ha vissza kell mennem dolgozni... Ha nem változik semmi addigra, akkor biztos feldobom a bakancsot.
Az utolsó válaszolóval értek egyet. Hagyd, hogy a férfias munkákat Ő csinálja meg, ne te! Se kocsimosás,se festés,se glettelés, ez nem női munka! Nekem ezeket soha nem kellett csinálnom, füvet is csak azért nyírtam, hogy egy kicsit kíméljem a férjemet, aki sokat dolgozik, amúgy mindig ő csinálja, örömmel, nem is vár el tőlem semmi férfiasabb, fizikai munkát.
A legnagyobb gond mindig szerintem az, ha nincs meg a testi-lelki összhang. Az anyagi problémák sem érdekelnek annyira, mint ez utóbbi, mert ha nincs kiegyensúlyozott kapcsolat, főleg szexuális, akkor az mindenre kihat, ez tuti. Erősítsd őt a FÉRFIASSÁGÁBAN, és utána te is NŐIESEBBNEK fogod magad érezni. Tudom, nem könnyű, de ördögi körbe fogtok kerülni, ha senki nem lép, és csak egymás hibáit keresitek, nem megoldást a dolgokra.
Ismerek egy csajt, akinek 2 gyereke van már, és ő csempézte meg festette a fürdőt, amíg a férje hátul a teraszon napozott. A pasi helyében lesült volna a képemről a bőr. És ha én lettem volna a nő helyében, nem szülök neki nemhogy kettő, de egy gyereket sem.
Bocsi, kicsit off voltam, de nem bírtam nem asszociálni a te helyzetedből erre a családra. Nehogy így járj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!