Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van még értelme ennek a...

Van még értelme ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Mióta megszületett a kislányunk (most 1 éves), a kapcsolatunk a párommal egyszerűen borzalmas lett. Egyfolytában veszekszünk, egyikünk sem képes normálisan szólni a másikhoz. Én azért nem, mert ő nem csinál itthon semmit, de tényleg semmit, és mert elvesztem nőnek lenni ebben a kapcsolatban( festek, glettelek, csempézek, autót mosok+ a női dolgok), ő meg azért, mert állandóan háborgok amiért nem csinál semmit. 4 és fél éve tart a kapcsolatunk. Mióta megszületett a babánk, már szexelni se nagyon szoktunk, nekem nem is volt orgazmusom már min. fél éve. Nem tudom miért, mert amúgy maga az aktus jó, de amikor elélveznék, hirtelen elmúlik az érzés, és elmarad az orgazmus... Képtelenség vele megbeszélni bármit is, mert ha normálisan elmondom a problémámat, ő egyből megsértődik és elvonul. Ha ilyenkor utána megyek, hogy beszéljük már meg, akkor meg vita kerekedik. Nem szeretném hogy a kisbabám apa nélkül nőjön fel, viszont így élni nem lehet. Mit tegyek?
2011. jan. 20. 23:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyből megsértődik és félrevonul valószínűleg azért van mert érzi hogy igazad van..ha otthon ül és nem csinál semmit és helyette te csinálod meg az amúgy is pasis feladatokat, hát.. lehet én is kiírtam volna ezt a kérdést.Miért nem keres magának munkát a párod??mindennap otthon ül és egy poharat nem tesz arrébb??azért ez elég rossz lehet a kislányra nézve, amit még ő nem ért azt megérzi..és ez lehet hogy kihat az ő kis életére a továbbiakban.Ha mással nem legalább a kislánnyal fogd meg őt és ha muszáj "zsarold" meg..ha más nem segít..
2011. jan. 20. 23:34
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ez messze nem egy felhőtlen kapcsolat.Gyerek ide,vagy oda, ez azért a végtelenségig nem fog menni.Elöbb utóbb megunod,és kifogsz lépni(ha nem lesz változás).Erőltetett kapcsolatnál rosszabb nincs.
2011. jan. 20. 23:49
 3/16 A kérdező kommentje:
Dolgozik, a munkahelyén... Hát annyi haszna azért van, hogy legalább pénzt hoz a házhoz. A gyerekkel se foglalkozott eddig túlzottan, de azért ezen a téren pozitív változás észlelhető, mert ebből meg aztán elég súlyos viták voltak, tudja, hogy ha a gyerekről van szó, akkor nálam nincs pardon.
2011. jan. 20. 23:51
 4/16 A kérdező kommentje:
Küzdök a végsőkig, mert a lelkiismeretem nem engedné meg, hogy csak úgy megfutamodjak, de kezdem azt látni, hogy ebből nem lesz "hepiend"... Vagyis fogy a remény...
2011. jan. 20. 23:54
 5/16 A kérdező kommentje:
Igazából most látom csak át, hogy ezt a kapcsolatot valószínűleg mindig is én akartam jobban, én küzdöttem, én tettem bele mindent. Ha én nem csináltam/akartam volna semmit, csak ültem volna a valagamon, akkor most nem lenne ház, kocsi, kapcsolat, gyerek...és úgy egyáltalán semmi...
2011. jan. 20. 23:59
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor meg főleg nem lesz rá szükséged,egy idő után.Csak még valószinüleg fiatal vagy.A válások kb 67% igy kezdődik,és kevés kapcsolat áll helyre.
2011. jan. 21. 00:19
 7/16 A kérdező kommentje:

Idén töltöm a 29-et.

Nagyon szeretnék a kislányom mellé kis tesót, de így?! Nem bírok többet vállalni. Nem is tudom mi lesz, ha vissza kell mennem dolgozni... Ha nem változik semmi addigra, akkor biztos feldobom a bakancsot.

2011. jan. 21. 01:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Amig nem lesz ujra stabil a kapcsolat, ne vàllalj èrtelmetlenül 2.gyereket. Csak ugy tudsz segiteni magatokon,ha kommunikàltok, erre kell ràvenned. Ne menj utàna morogva, ne csesztesd! Vàlts stìlist,hàtha jobban bejön neki, meglepödhet kicsit! Ne azon lovagolj, ö mit nem csinàl,hanem fordits a dolgon: kèrdezd meg, mi bàntja veled kapcsolatban, ôszinte vàlaszt vàrj töle, nyugodtan tàrja ki a szivèt. Azt a vàlaszt,hogy semmi,ne fogadd el! Kèrdezd meg, elègedett e ,boldog e veled ès a kicsivel, mire vágyik? A baràtnöm is fàt vàg, asztalost hív, kèmènyt pucol, füvet nyir a pàrja helyett, èn ezt nem tartom normàlis dolognak. Neki biztos jò,hogy te ezt is megoldod,de ezzel a tökèt tèped le, melletted nem lehet fèrfi, föleg,ha tudja,hogy ki sem tud elègiteni....biztosan örlödik belül ès tanàcstalan, azèrt puffog ès menekl,ha beszèlgetni akarsz. Szòval fordulj nagyobb empàtiàval felè,hangolòdj rà, a bajaira, hogy meg tudjàtok oldani a dolgokat. Most van egy erös hullàmvölgy, de biztos van hegy is,csak akarni kell. Kèrdès,mennyi eröd maradt a kapcsolat felèlènkitèsère.
2011. jan. 21. 08:06
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszolóval értek egyet. Hagyd, hogy a férfias munkákat Ő csinálja meg, ne te! Se kocsimosás,se festés,se glettelés, ez nem női munka! Nekem ezeket soha nem kellett csinálnom, füvet is csak azért nyírtam, hogy egy kicsit kíméljem a férjemet, aki sokat dolgozik, amúgy mindig ő csinálja, örömmel, nem is vár el tőlem semmi férfiasabb, fizikai munkát.

A legnagyobb gond mindig szerintem az, ha nincs meg a testi-lelki összhang. Az anyagi problémák sem érdekelnek annyira, mint ez utóbbi, mert ha nincs kiegyensúlyozott kapcsolat, főleg szexuális, akkor az mindenre kihat, ez tuti. Erősítsd őt a FÉRFIASSÁGÁBAN, és utána te is NŐIESEBBNEK fogod magad érezni. Tudom, nem könnyű, de ördögi körbe fogtok kerülni, ha senki nem lép, és csak egymás hibáit keresitek, nem megoldást a dolgokra.

2011. jan. 21. 08:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek egy csajt, akinek 2 gyereke van már, és ő csempézte meg festette a fürdőt, amíg a férje hátul a teraszon napozott. A pasi helyében lesült volna a képemről a bőr. És ha én lettem volna a nő helyében, nem szülök neki nemhogy kettő, de egy gyereket sem.

Bocsi, kicsit off voltam, de nem bírtam nem asszociálni a te helyzetedből erre a családra. Nehogy így járj...

2011. jan. 21. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!