Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tudnék vákuumos tárolózsák...

Hol tudnék vákuumos tárolózsákot venni?

Figyelt kérdés

kisfiam ruháit elraktam,de rengeteg van neki.olyanok amiket már kinőtt és olyanok amiket pár év múlva tud majd használni.zsákokba raktam el őket,meg kartondobozokba,de annyi helyet elfoglalnak igy.igaz a járókába vannak,de már abba sem fér több zsák és hát a törpiről még sok ruha fog lekerülni,mert még csak 1,5 éves.eladni,elajándékozni nem akarom,mert mi is ugy kaptuk őket(igaz nem kell visszaadnunk),meg tervezzük h lesz kistestvére igy kellenek majd.ezért szeretném a ruhákat vákuumos zsákba elrakni,de nem tudom h hol tudnék venni.kerestem már google-be de ott csak tele shoppos meg vaterás van.ha lenne üzletbe nekem jobban megérné(posta miatt,vásárolni igy is ugy is megyek).

köszönöm a segítségeteket előre is.

2011. jan. 20. 12:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Mától akciós a LIDL-ben, 2 db-os csomagban van, nem is olyan drága.

[link]

2011. jan. 20. 12:32
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítségedet.
2011. jan. 21. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!