Szerintetek én gondolom hülyén vagy 23 évesen korai gyereket vállalni?
Szia
Én 23 és 25 évesen szültem a lányaimat. Szerintem egyáltalán nem volt korai. Stabil párkapcsolat, ház (hitel nélkül), munkahely, autó stb.
Most 27 éves vagyok, és a 30 feletti gyermektelen ismerőseim nem tudják csak lefogadni, azt, hogy nekem 27 évesen már 2 lányom van, munkahelyem és építem a karrierem.
Ők építik a családi és anyagi hátteret és közben attól rettegnek, hogy ha kiesnek pár évre a munkaerő piacról, akkor onnan kezdik, ahol 10 éve voltak.
Ezért nem szülnek, vagy ha igen, akkor is max egy-kettőt.
Én meg ráérek a harmadikkal, hiszen még van 10 évem és akkor is "csak" 37 éves leszek.
Szia!
Én 25 éves vagyok..nyáron fog megszületni a babám a szülinapom környékén. Én kicsit fiatalnak éreztem magam amikor kiderült, mert nem tervezett, de megtartottuk, mert szerelem baba, megvan a háttér, és szerintünk a korunk is ideális..a papa 30 lesz mire megszületik. Nekem az apuka hozzáállása volt talán a legfontosabb, ha a másik fél nem nagyon szeretné, én sem szerettem volna kihordani az ő gyereket. De ő már "kiélte magát" befejezett 2 egyetemet, túl van pár barátnőn és mindenféle buli/drogok/lányok dolgon...(persze ez nem törvényszerű minden férfi esetében)
Izgatottan várjuk a babát, úgy érezzük elég tapasztaltak és felkészültek vagyunk...ez a legfontosabb.
Nálunk pár éve még nem lett volna jó, egyetem/szórakozás...elég volt. Hogyha valaki érzi ezt, akkor miért ne? Nem a kor számít, hanem a hozzáállás.
Hétvégén sétálgattunk egy nagy áruházban, 2 várandós nő is szemet szúrt, mert tuti hogy 40+ volt mindkettő.
Nem bántásból mondom, de nem tetszett a látvány. Az jutott eszembe, hogy ők szinte a gyereke nagymamái lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!