Hogyan ne gondoljak arra, hogy gyereket szeretnék? 3 év próbálkozás,2 spontán vetélés és 2 sikertelen inszem után egyre inkább azt gondolom, hogy ez (is) lehet az oka. Kérlek adjatok tanácsokat!
Hát ez nagyon nehéz!
Először is próbáld meg ezt a témát hanyagolni. Most ez így durván hangzik és kegyetlenül, de tiszta jó szándékkal írom.
Próbáld lekötni magad más dolgokkal.
Lehet ha nem leszel ennyire görcsösen a témán összejön majd.
Ha meg nem, még mindig ott az örökbefogadás. Azt is lehet úgyanúgy szeretni mint a sajátodat.
Láttam egy filmet egyszer hogy nagyon szerettek volna babát nem lehetett és örökbefogadtak egyet. Aztán telt múlt az idő és a nő elfeledkezett az egész azelőtti szenvedésiről, csak a kis örökbefogadott gyerek töltötte ki a hétköznapjait. Aztán egyszer csak észrevette hogy nem jött meg két hónapja. Terhes lett! Pedig azt mondták neki hogy nem lehet gyereke. Igaz történet alapján készült! Én hiszem hogy vannak még ilyen csodák és kívánok neked is egyet legalább belőlük! Kitartás!
Nagyon sajnálom, hogy ez történik veled! Sokan meg eldobják a gyerekeküket, meg elvetetik!
Sajnálom, hogy nem jött össze, és kérlek ne vedd sértésnek amit most írni fogok. Szerintem ilyen esetekben konkrét OKA van, hogy nem jön össze a baba. A természet tudja, hogy mit csinál. Lehet, hogy egyszerűen a te és a párod génjei nem valóak össze, és nem születhetne egészséges baba, és a természet így oldja meg a dolgot.
Ennyi próbálkozásnál én már nem hinném, hogy a gondolataid okozzák a dolgot.
Inkább fogadjatok örökbe egy babát, mert így csak rengeteg időt elpazaroltok, és sajnos lehet, hogy feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!