Jol gondolom? Merjek gyereket válallni? Van házunk kocsink
nincs hitel, de a bankban 1 fotintunk sincs! De mire
várjak?
Figyelt kérdés
arra hogy meggazdagszom ebben a világban?????van eggy szép hézunk nagy kocka kertes ház van egy 2 millás autonk !és kész!de minden butorunk uj meg minden szoval van gáz meg minden nincs használt hütöszekrényem meg minden megvan,csak annyi pénzünk van amennyi itthon van és kész!kijövünk havonta nemkell kéregetni de nemismarad a honap végén az az igazság!
Persze a gyereknek megtudok adni mindent kaját meg uj ruhákat!de az a lényeg van apja anyja boldogok vagyunk nem??????
Gondolkodtam félretenni kéne ha már gyerek lesz de miből?kijövünk de ugy a bankba nemtudunk félretenni!!!!mit gondoltok?elég ha csak neméhezünk van házunk kocsink hitelünk nincs de pénzünk a bankab nincsen?
ne ettől tedd függővé h mid van s mid nincs, hanem atól h mindketten vágytok e rá anyira h naponta többször is beszéltek róla, ez minden vágyatok, s alig várjátok, s h úgy lesz teljes a családotok.ha ez megvan a többi csak plussz ha van.
nekünk volt s van hitelünk volt s van autónk, de 4 en laktunk...de minden vágyunk egy baba volt..
Sztem a vágyakozás sokkal fontosabb mint za anyagiak!
2009. jan. 29. 15:39
2/14 anonim válasza:
nekünk van hitelünk, autónk meg egy 2 éves kislánynk. Mikor szütem 200.000-ből gazdálkodtunk. szűkös volt, de túléltük. Most, hogy újra dolgozom sokkal jobb, tudunk félre tenni. És várjk a másik babát.
2009. jan. 29. 15:40
3/14 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vágjatok bele,a mai világban már az is ritka,hogy nincs hiteletek, és nem albiban laktok. Minden tökéletes ugysem lesz soha:) Mondjuk a szülésre ha saját dokinál szülsz,kell sporolni meg persze a babacuccokra(babakocsi,kiságy,rucik,kocsiba gyerekülés),meg figyelembe kell venni,hogy ha megjön a pici,a gyed kevesebb mint a fizud,viszont a kiadás több lesz. De ha ezekre összesporoltok(nem kell milliókat,de pár százezret nem árt)akkor hajrá:) Ugyis ott van 9 hónap,és közben tudtok sporolni:)
2009. jan. 29. 15:41
4/14 anonim válasza:
Hát most lehet sokan lepontoznak, de figyelj nehogy addig várjatok mig egyszer felébredtek, hogy van mindenetek még a bankban is pénzetek, de nem jön a gyerek.Mi is halogattuk, még ezt, még azt s majd kigondoltuk mikorra legyen gyerek. Azóta is várjuk s már eltelt 2 év. Sajnálom , hogy nem vágtam bele hamarabb.Szerintem ne várd mig minden tökéletes lesz, a babának ugyis a szeretet és a gondoskodás a fontosabb.
2009. jan. 29. 15:42
5/14 A kérdező kommentje:
köszi!igen nagyon szeretnénk már!!!!!!csak tényleg nemarad pénz a honap végére mert én nemtalálok munkahelyet!!!és igykijövünk de nemmarad 10 000ft nál több!eltéve meg 100ft sincs!
2009. jan. 29. 15:50
6/14 anonim válasza:
Ha meg van mindnetek mire vársz?
Mikor én vártam az első babát férjem egyetemista volt, albérletben laktunk burtto 100-at keresetem én tartottam el magunkat. S vállaltuk. Most van lakásunk, kölcsön autónk, lakás és diákhitelünk és 2 gyönyörű gyerekünk. Szóval mitől is függ,hogy legyen vagy sem?
Mi nagyon boldogok vagyunk így, közalkalmazottak vagyunk szóval nem a pénz számít.
2009. jan. 29. 15:50
7/14 anonim válasza:
Szia! Szerintem is ritka, akinek a mai világban nincs hitele. Az egyik barátnőm szokta mondani, hogy olyan úgysem lesz, hogy "minden stimmel". Az a lényeg, hogy szeretitek egymást, és igazából adva van minden egy kisbaba érkezéséhez.
2009. jan. 29. 16:14
8/14 anonim válasza:
Vágjatok bele! Soha nincsen alkalmas idő, mert valami mindíg hiányozni fog. Mi vártunk igaz nagyon nehéz volt a szülők nem tudnak támogatni csak magunkra számíthatunk. Amikor eldöntöttük, hogy legyen baba kiderült, hogy baj van két évig mentünk orvostól orvosig, engem félre is kezeltek, azzal is elment egy jó fél év, mire kederült nem velem van a baj. Erre is gondolj! Most 28 hetes babás vagyok, nem fogunk éhen hallni, pedig csak egy öreg autónk van hitellel igaz nem sok, de van mellette lakáshitelünk is mondjuk nem súlyos tízmilliók, de nekünk az is sok. Ha elfogadod a tanácsot, és úgy érzitek megérett rá a pillanat akkor hajrá!! Én drukkolok mi is átmentünk ezen a kérdésen!!
2009. jan. 29. 16:35
9/14 anonim válasza:
nekunk masfel szobas lakasunk van, féligmienk auto (nem a mienk, csak hasznaljuk), nincs hitel, de nincs felretett penz sem
3 ev mulva se lesz nagyon mas a helyzet,vagy 5 ev mulva se, felesleges varni.
2009. jan. 29. 17:08
10/14 A kérdező kommentje:
hát igazad van !!!!mindenkinek!!!!!!!!:))))
utolso válaszolo!igen szerintem sem!csak kicsit rosz hogy msnak bankban van pénze nekem meg nincs
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!