Jol gondolom? Merjek gyereket válallni? Van házunk kocsink nincs hitel, de a bankban 1 fotintunk sincs! De mire várjak?
arra hogy meggazdagszom ebben a világban?????van eggy szép hézunk nagy kocka kertes ház van egy 2 millás autonk !és kész!de minden butorunk uj meg minden szoval van gáz meg minden nincs használt hütöszekrényem meg minden megvan,csak annyi pénzünk van amennyi itthon van és kész!kijövünk havonta nemkell kéregetni de nemismarad a honap végén az az igazság!
Persze a gyereknek megtudok adni mindent kaját meg uj ruhákat!de az a lényeg van apja anyja boldogok vagyunk nem??????
Gondolkodtam félretenni kéne ha már gyerek lesz de miből?kijövünk de ugy a bankba nemtudunk félretenni!!!!mit gondoltok?elég ha csak neméhezünk van házunk kocsink hitelünk nincs de pénzünk a bankab nincsen?
Tudom lepontoznak de ez az őszinte véleményem.
Kedves kérdező.
Az helyett hogy sírsz hogy van házatok , autótok és nincs hiteletek de nem tudod vállalj e gyereket?????????!!!!!!!!!
Miről beszélsz????????????!!!!!!!!!!!!!
inkább örülj neki hogy tudsz szülni itt 800 akárhány oldalon keresztül olyat olvashatsz hogy évek óta nem tudnak babásak lenni , és tedd össze a két kezed hogy a mai világban nincsen hiteletek és 2 milliós az autó , drága el kell adni és lesz pénzed de örülj neki hogy lesz gyereked , nekem 2 éve nem jön és nem nyavalygok szaros pénz miatt....................................
PF!!!!!
Még annyit hozzátennék: a 18:52-es válaszolónak igaza van! és egy kicsit mintha kérkedésnek tűnne a kérdésed, de azért tisztességesen válaszoltam rá.
18:59-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!