Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jol gondolom? Merjek gyereket...

Jol gondolom? Merjek gyereket válallni? Van házunk kocsink nincs hitel, de a bankban 1 fotintunk sincs! De mire várjak?

Figyelt kérdés

arra hogy meggazdagszom ebben a világban?????van eggy szép hézunk nagy kocka kertes ház van egy 2 millás autonk !és kész!de minden butorunk uj meg minden szoval van gáz meg minden nincs használt hütöszekrényem meg minden megvan,csak annyi pénzünk van amennyi itthon van és kész!kijövünk havonta nemkell kéregetni de nemismarad a honap végén az az igazság!

Persze a gyereknek megtudok adni mindent kaját meg uj ruhákat!de az a lényeg van apja anyja boldogok vagyunk nem??????

Gondolkodtam félretenni kéne ha már gyerek lesz de miből?kijövünk de ugy a bankba nemtudunk félretenni!!!!mit gondoltok?elég ha csak neméhezünk van házunk kocsink hitelünk nincs de pénzünk a bankab nincsen?

2009. jan. 29. 15:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%

Tudom lepontoznak de ez az őszinte véleményem.

Kedves kérdező.

Az helyett hogy sírsz hogy van házatok , autótok és nincs hiteletek de nem tudod vállalj e gyereket?????????!!!!!!!!!

Miről beszélsz????????????!!!!!!!!!!!!!

inkább örülj neki hogy tudsz szülni itt 800 akárhány oldalon keresztül olyat olvashatsz hogy évek óta nem tudnak babásak lenni , és tedd össze a két kezed hogy a mai világban nincsen hiteletek és 2 milliós az autó , drága el kell adni és lesz pénzed de örülj neki hogy lesz gyereked , nekem 2 éve nem jön és nem nyavalygok szaros pénz miatt....................................

PF!!!!!

2009. jan. 29. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Ugyan már! Tudod milyen sok embernek nincsen a bankban félretett pénze, pedig tisztességesen dolgozik? Rengetegnek és ahogy most áll a helyzet, egyre többnek. Nekünk sincs hitelünk, van saját hitel nélküli autónk, viszont egyenlőre anyumnál lakunk, nemsokára megkapom apukám után az örökségem, majd abból lesz lakás. De van két gyermekünk és reméljük lesz harmadik is. Ők a mindenünk. A férjem vállalkozó, így nincs havi keresete. Ha 80 ezer ft-ot keres, akkor abból nem marad egy fillér sem, ha 200 ezret, akkor abból nem. Egy fillér félretett pénzünk sincs, de minden hónapban megvettük azt amit szerettük volna. Nincs mire várni. Nagybátyámék vártak, hogy legyen ház, autó, jó anyagi háttér, aztán jöhet a gyerek. Mire ideáig eljutottak, már jóval 30 fölött jártak. Aztán kiderült, hogy nem jön a baba, gond van. Végül kifutottak az időből és most mindent megadnának, csak hogy visszapörgethessék az időt és hamarabb bevállalták volna a gyereket.
2009. jan. 29. 18:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Még annyit hozzátennék: a 18:52-es válaszolónak igaza van! és egy kicsit mintha kérkedésnek tűnne a kérdésed, de azért tisztességesen válaszoltam rá.

18:59-es

2009. jan. 29. 19:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem MERJ! Hiába nincs pénzetek a bankban. Nekünk van hitelünk, nincs autónk, kevés a fizetésünk és nincs semmi félretett pénzünk. Én sokat gondolkodok azon, mi hogyan jönnénk ki, ha vállalnák egy babát. Szerintem, neked kevesebb a félteni valód. Szerintem a természetre kell bízni a dolgot, jöjjön, amikor szeretne a baba. Lehet csak öt év múlva fog megfoganni, ezt nem lehet tudni. Szerintem ne aggódj! Én már inkább aggódok a nagy hitellel és rezsivel a fejem felett.
2009. jan. 29. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!