Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyenkor mit...

Szerintetek ilyenkor mit lehet csinálni? Kényes kérdés és sajnos ANYÓS is benne van!

Figyelt kérdés

Előre felhívom a figyelmeteket hogy eléggé kényes ez a kérdés!Úgyhogy a ne haragudjatok!

A történet!:

Társasházban lakunk a férjemmel meg az 1éves fiúnkkal (saját lakás) Anyóséktól külön!!De itt a szomszédok ismerik anyósomat ez nem is lenne gond!!Többnyire fiatalok laknak itt sok kisgyerekes család!!Az alattunk lakó néni eléggé fura szerzet!!Tegnap azt mondta anyósnak hogy nem tud tőlünk aludni mert mi minden nap hangosan szexelünk és hogy neki azt kell hallgatni hogy én hogy élvezkedem!És hogy mit képzelünk mi....stb!!A dolog ott kezdődik hogy kb havonta 1szer vagyunk együtt akkor is halkan mert a fiúnkkal egy szobában vagyunk!!Persze anyósom ezt kis kamu sztorit elhitte és ránk förmedt hogy mi milyen gusztustalanok vagyunk és ég a pofáján a bőr miattunk!!Minket meg sem hallgat!!Szerintetek ilyenkor mi van??Beszéljek az öregasszonnyal aki alattunk lakik??Vagy mi?

2011. jan. 17. 13:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én azon csodálkozok, hogy az anyós egyáltalán szóba merte ezt hozni előtted. Az enyémnek biztos nem lenne bátorsága hozzá és szerintem ez lenne a természetes. Még ha ilyen pletykát is hall és még ha igaz is lenne, akkor sem kéne szaladni és kérdőre vonni!

Nem tudom mit csinálnék a helyetekben.

Az öregasszonyt biztos kérdőre vonnám, de nem kérdeznék rá konkrétan, csak mondjuk annyit, hogy nem vagyunk néha hangosak? pl a tévé vagy a gyerek? És ha van vér a pucájában akkor a szemedbe is megmondja!És akkor ott helyben tisztázhatod is, hogy bármit hallott az nem te voltál. Ha nem, akkor én nem is foglalkoznék vele. Még azért anyósnak elmondanám, hogy beszéltem a öregasszonnyal és nem említete, hogy gond lenne.

2011. jan. 17. 16:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit kérdeznék anyóstól, hogy miközben ti állítólag olyan hangosak vagytok, hogy szomszéd néni titeket hallgat, akkor hova teszitek szerinte a gyereket? Mert ha a néni hallja, akkor a gyerek is felébred és akkor biztos befogjátok gyertyát tartani. No comment. Az a baj hogy a nénike rohadtul ráér és beképzel hülyébbnél hülyébb dolgokat. Mond neki hogy keressen magának valami elfoglaltságot és akkor talán nem hall különféle hangokat.
2011. jan. 18. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!