Szerintetek ilyenkor mit lehet csinálni? Kényes kérdés és sajnos ANYÓS is benne van!
Előre felhívom a figyelmeteket hogy eléggé kényes ez a kérdés!Úgyhogy a ne haragudjatok!
A történet!:
Társasházban lakunk a férjemmel meg az 1éves fiúnkkal (saját lakás) Anyóséktól külön!!De itt a szomszédok ismerik anyósomat ez nem is lenne gond!!Többnyire fiatalok laknak itt sok kisgyerekes család!!Az alattunk lakó néni eléggé fura szerzet!!Tegnap azt mondta anyósnak hogy nem tud tőlünk aludni mert mi minden nap hangosan szexelünk és hogy neki azt kell hallgatni hogy én hogy élvezkedem!És hogy mit képzelünk mi....stb!!A dolog ott kezdődik hogy kb havonta 1szer vagyunk együtt akkor is halkan mert a fiúnkkal egy szobában vagyunk!!Persze anyósom ezt kis kamu sztorit elhitte és ránk förmedt hogy mi milyen gusztustalanok vagyunk és ég a pofáján a bőr miattunk!!Minket meg sem hallgat!!Szerintetek ilyenkor mi van??Beszéljek az öregasszonnyal aki alattunk lakik??Vagy mi?
:-) :-) :-)
én csak megkérdeztem volna tőle, hogy fáj neki, ha jó a fiának :)
ne törödj velük...
Én az öregasszonnyal nem foglalkoznék. Anyós egy nyugodtabb pillanatában megmondanám neki (de ha lehet, akkor inkább a férjed tegye, mégis az ő anyja), hogy nagyon elszomorít titeket, hogy jobban ad egy öregasszony véleményére, mintsem hogy nektek hinne. (És ha megy, mindezt nem vádaskodó stílusban, hanem halk, nyugodt hangnemben).
Ha jól megy, akkor ezen elgondolkozik, talán bocsánatot is kér, ha meg nem is érti, mi a probléma, akkor valószínűleg nem lehet mit tenni vele. Vagy elül idővel ez a dolog köztetek, de az is lehet, hogy leritkulnak vele a találkozásaitok...
Akkor a kedves néni kedvéért kezdenék alakformálásba: ugrálókötéllel.
Ha reklamál, akkor megjegyezném, hogy akkor is azt hazudja, hogy hangoskodtok, ha nem teszitek, hát most örüljön, hogy igaza van.
+ beszereznék egy fatalpú papucsot, nagyon egészséges. :)
Az anyóssal is lerendezheted a dolgot, hogy neked meg ég az arcod helyette is, mert el se tudod képzelni, hogy az anyád másnak higgyen, ne neked, és hogy beleszóljon a nemi életetekbe, de ha nem tetszik a rendszer, mától ő fekszik le a fiával.
Senkinek semmi köze hozzá, két fiatal felnőtt mit és hogyan csinál.
De a tudtára adnám, elég egyértelműen, mennyire megsértett, hogy azt hiszi, a kisgyerek mellett "gusztustalankodok" minden este, ordítozva, és hogy elég sértő, hogy az anyósod kvázi lek.vázott, mert a fiával szeretkezel.
Erre csak azt tudom írni,hogy anyósodnak is a gusztustalanság miatt lett gyereke.....
Meg szinte minden lépcsőházba vannak furcsa nénik....Nálunk az alattunk lakó nénit az óránk zavarta :) állandóan azt panaszolta mindenkinek,hogy úgy kattog nálunk az óra,hogy nem tud aludni (hát rendkívüli éles hallással rendelkezhet).Szerencsére fél éve kertes házba költöztünk így nyugi van,főleg mert 2 éves lányom imád ugrálni,szaladgálni és a néni ezt is nehezen viselte volna.
Ne szólj semmit??
OK, de akkor ő se kell, hogy menjen hozzátok, azért, hogy lehordjon mindenfélének. Ő ott VENDÉG.
Ha nem képes ahhoz méltón viselkedni, ne menjen oda.
Legközelebb vágd a képébe, hogy épp dolgoztok a kistesón. :)
Nem tudom mennyi idős a mami alattatok,de magamat ismerve megkérdezném,hogy talán irigy a néni?:))))))))))))))))
Sokan fogtok bunkónak tartani a válaszom miatt,de a társasház ezzel jár,ezt a néni is tudja.Nálunk tudna mire panaszkodni a szomszéd néni,de még nem tette.Pedig a 3 kicsi gyerektől gyakran zeng a ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!