Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi gyereket lennél hajland...

Mennyi gyereket lennél hajlandó szülni, hogy másnemű gyereked is szülessen?

Figyelt kérdés

Itt főként a sokgyerekes családra gondolok. Ismerősöm most várja a 3. gyerekét. Mivel az is fiú szétzokogta a párnáját, mert annyira szeretne egy kislányt. És már most kijelentette, hogy még egyszer megpróbálja hátha az lány lesz.

Apám egy kollégájának azért lett 7 gyereke, mert az első 6 fú volt és addig akartak szülni míg be nem jön egy lány.

2011. jan. 16. 09:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem hülye, aki ezért sír. Azért sírhat, hogy beteg vagy rendellenességgel születik, de azért, mert fiú vagy lány, hát az jó nagy hülye.

Nekem két lányom van, harmadikra is lányt szeretnék, de ha fiú lesz, az is tök jó.

Remek közhely számomra: mindegy, csak egészséges legyen.

Úgyhogy én ezért nem szülnék sorra ezer gyereket, hogy más legyen a neme.

2011. jan. 16. 16:58
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

Egyetértek az előzőekkel. Azért nem vállalok mág egyet, hogy más nemű legyen. Nekem lányaim vannak. Meg sem fordul a fejemben, hogy fiam is lehetett volna.

Nem hiszem, hogy jobban tudnám szeretni őket, csak azért, mert fütyi van a lába között.

Mi öten vagyunk lányok testvérek, de anyumék nem azért vállaltak ötöt, hátha lesz fiú is, hanem mert babát szerettek volna.

Nekem ez olyan, mintha a már meglévő gyerekeiknek nem örülnének.

Nálunk lesz 4. is, de nem azért mert hétha fiú lesz, hanem mert eleve 4-5 gyereket terveztünk. A házban, amit építettünk, 5 gyerekszoba van, tehát még 2 lehet. Az autónk is 7 személyes, tehát elférnek :-D

Pedig én is hány helyről hallom, hogy biztos nem terveznénk több babát, ha született volna fiúnk is. Erre azt szoktam visszakérdezni: Miért, olyan rossszak, hogy kiábrándulunk a gyerekekből?

Nálunk apa eleinte hiányolta, hogy fiús dolgokat játszhasson, de rájött, hogy a lányokkal is lehet traktorozni, horgászni, kisautózni stb.

2011. jan. 17. 07:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Sokáig volt két lányom, holott mielőtt nem volt egy sem, mindig fiús anyukának képzeltem magam. De lányaim lettek. Utána jó pár évvel mégis született egy kisfiam, de nem tudatosan, tehát én meglettem volna a gondolattal, sőt nem bántott egy percig sem, hogy lányaim vannak, fiam nincs. Aztán mégis lett:) De szándékosan nem törekedtem volna arra, hogy most mindenképpen szeretnék fiút is. Belenyugodtam anno abba, hogy lányaink vannak.
2011. jan. 17. 10:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Kettőt maximum, többet nem.
2020. dec. 14. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!