Adnád valamelyik nevet a gyermekednek?
Figyelt kérdés
LÁNY:
- Vulfia
- Seherezádé
- Milka
- Psziché
- Manfréda
- Kenza
- Ifigénia
- Dzsamilla
- Zselyke
- Azucséna
FIÚ:
- Csepel
- Aladdin (Aladin)
- Geminián
- Dzsasztin
- Helmut
- Krizosztom
- Hubert/Hubertusz (:D)
- Hannibál
- Zebulon
- Zsülien
Forrás : [link]
2011. jan. 12. 00:02
41/45 A kérdező kommentje:
Nem tudom, melyik válaszoló írta, de ezúton közlöm, nem vagyok cigány, 18L vagyok, és kiborultam némelyik neven.:D Egyébként ha megnézitek a linkeket, találtok durvábbakat.
2011. jan. 12. 14:08
42/45 anonim válasza:
van olyan fiúnév is, hogy Késav. :D
majd ajánlom a kémiatanárnak.
43/45 anonim válasza:
Nekem a Zselyke tetszik, ismerek is egy kislányt, akit így hívnak. Régi magyar név.
44/45 anonim válasza:
tegnapi 15:49-es: Nagyon jot rohogtem :)))) XD
Ja a neveken is jot rohogtem.
A Zselyke elmegy de nem adnam a gyerekemnek, fiu nevbol Helmut es Hubert nem rossz de ezeket se adnam :)
45/45 anonim válasza:
A Csepel megfontolandó, ott lakik az exem, esetleg az emlékére...(Na jó, nem...xD)
Szörnyű, hogy fogadhatták el ezeket a neveket magyar utónévként...
(Off: A Dzsamilla meg a Dzsasztin tetszik, jól hangzik. De nem egy magyarnak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!