Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adnád valamelyik nevet a...

Adnád valamelyik nevet a gyermekednek?

Figyelt kérdés

LÁNY:

- Vulfia

- Seherezádé

- Milka

- Psziché

- Manfréda

- Kenza

- Ifigénia

- Dzsamilla

- Zselyke

- Azucséna

FIÚ:

- Csepel

- Aladdin (Aladin)

- Geminián

- Dzsasztin

- Helmut

- Krizosztom

- Hubert/Hubertusz (:D)

- Hannibál

- Zebulon

- Zsülien

Forrás : [link]

[link]

2011. jan. 12. 00:02
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
A Csepel nagyon menő név, szerintem.:D Az én fiamat tuti úgy fogják hívni!!! xDD
2011. jan. 12. 00:14
 12/45 anonim ***** válasza:
79%
A Zselyke nekem is tetszik, bár a gyerekemnek még mindig nem adnám. A többi, hát, inkább nem írok semmit.
2011. jan. 12. 00:16
 13/45 anonim ***** válasza:
58%

ugyan nem adnám a gyerekemnek, de engem egy cseppet sem zavarnak ezek a nevek.

azért is vannak, hogy ha a szülők közül valaki külföldi, vagy hazánkban telepednének le, akkor tudjanak akár saját nemzetiségüknek megfelelő nevet is adni a gyereknek.

a Csepel, Helmut, Hubert nevekben semmi extra nincs, a Helmut tetszik is, és megszokottnak érzem, biztos Kohl kancellár miatt :D

a női nevek közül a Manfréda, Kenza egész normális, a Psziché pedig gyönyörű, görög istennőre emlékeztető.

tetszik a Seherezádé, sőt, az Azucséna is, ez utóbbit akkor kedveltem meg, mikor egy szappanopera egyik szereplőjének ez volt a neve: Asusena (e.: Aszuszéna).

2011. jan. 12. 00:26
 14/45 Manócska'90 válasza:
86%

Csak a Zselyke tetszik, viszont az nagyon :)

A többi - ne haragudj meg, de - borzalmas. Szerintem ahol mindkét szülő magyar és Mo.-on él a család, ott a gyereknek legalább megközelítőleg "magyaros" nevet kéne kapnia. Aladdin meg Milka??? Nagyon durva...

(ne haragudj, hogy ilyen "erősen" fejeztem ki a nemtetszésemet, nem állt szándékomban megbántani vele - de tényleg ez a véleményem)

2011. jan. 12. 00:41
 15/45 anonim ***** válasza:
79%
Zselyke nagy kedvencem a Kenza is elmegy talán Csepel is elmegy.
2011. jan. 12. 00:43
 16/45 anonim ***** válasza:
72%
Ezek közül talán a Zselykét.
2011. jan. 12. 00:43
 17/45 A kérdező kommentje:
Nekem nem tetszik, csak a Zsülien, a Zselyke, és a Csepel. Azért írtam ki a kérdést, hogy másokat is megbotránkoztat-e valamilyen szinten, hogy ezek a nevek 2011.01.01.-től anyakönyveztethetők.
2011. jan. 12. 00:45
 18/45 anonim ***** válasza:
58%
a zsülien az széép
2011. jan. 12. 01:07
 19/45 anonim válasza:
58%

Krizosztom nekem azért tetszik, mert még ki sem lehet mondani:D

Csupa előnye van!

2011. jan. 12. 01:29
 20/45 anonim válasza:
55%

Nekem is a Zselyke tetszik, az nem olyan borzasztó. Egy szöszke, hamvas rózsaszín bőrű kislányt simán el tudnék képzelni ilyen névvel.

A férfi nevek közül igazából egyik sem. Talán a Hubert, de az is inkább a Hubertusz formában. De ha már vadászat, akkor már inkább Nimród. :) Azt imádom. Ha egyszer lesz egynél több fiam, a másodiknak biztos ezt a nevet adom. (az elsőét már 5 éves koromban kitaláltam, szóval azon biztos nem fogok változtatni:)

Egyébként elég hülye nevek. Én nem tudom, mi lett az Istvánnal, Andrással, Erzsébettel, Zsuzsával meg a többiekkel...

2011. jan. 12. 01:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!