Megosztható a szeretet?
Figyelt kérdés
Van egy gyönyörű 3 hónapos kisfiam,hamarosan majd szeretnénk neki kis tesót.De olyan dilemma gyötör,mi van ha az egyiket jobban szeretem majd?Az a másiknak mennyire lesz rossz,és már most bánt a dolog.Ti 2-több gyermekesek hogy vagytok ezzel?2009. jan. 30. 20:32
1/5 anonim válasza:
Hidel nem lesz olyan hogy az egyiket jobban fogod szeretni mint a másikat.Mindegyiket szereted majd csak másért.Nekem 3 fiam van és mind a 3-at egyformán és mind a 3-at másért imádom.
2/5 anonim válasza:
Nekem 4 gyerekem van és mindegyiket imádom, hiszen mindegyik az enyém, bennem nőtt, én szültem. Mindig azt szoktam mondani, hogy a szeretet nem egy torta, amit ha több felé osztunk, akkor egynek-egynek kevesebb jut, az anyai szeretet meg főleg nem ilyen! Ha majd Neked is lesz másik, majd meglátod! Addig is élvezd a mostani picikével minden pillanatot, mert ezek visszahozhatatlanok. Gratulálok hozzá!
3/5 anonim válasza:
Nekem 2 fiam van,elég nagy a korkülönbség-16 év-de ugyan úgy imádom mindkettőt.Pedig a fél életemet a nagy fiúval éltem le...ettől függetlenül,amikor kiderült,h babát várok,máris imádtam a kicsit.És úgy érzem,h egy 3.babának is bőven jutna belőle...
4/5 anonim válasza:
Nem 2 felé kell osztanod a szeretetet, hanem meg kell dupláznod! És hidd el, fog ez menni magától. HA szeretnél egy kistesót, megvan a vágy, akkor a szeretet is megvan!
5/5 anonim válasza:
A szeretet,nem olyan dolog,amiből csak bizonyos mennyiség van,hanem mindig növekszik és egyformán fogod szeretni őket. Párom is ebben a dilemmában volt,mikor megtudtuk,h bizza terhes vagyok újra,de azóta rájött,h mindkettőt lehet egyformán imádni,szeretni:-)) 6 hós kisfiú anyukája,aki 20 hetes terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!