Mást is rosszul érint ha hétvége után jön a hétköznap és a párja nincs otthon? Ti hogy vagytok ezzel?
Néha olyan rossz egy-egy hétvége után vissza térni a hétköznapokba....úgy hiányzik a társasága (ebéd együtt, tv-zés, kávézgatások, beszélgetések, együtt játszani a gyerkőccel)....néha tök elanyátlanodom...szerintetek ez normális ? más is van így ?
Persze tudom hogy ez az élet rendje h menni kell dolgozni....
Szerintem ezzel a legtobb no igy van, akit nem kerget az oruletbe a parja.
Ha igen, akkor nyilvan alig varja, hogy vegre kulon legyenek.
En is szeretem, ha itthon van a ferjem, pontosabban ha velunk van. Nalunk annyiban mas a helyzet, hogy csak egy szabadnapja van es az sem hetvegen, hanem hetkozben es mindig maskor. Igy nekem konkretan a het elejevel nincs bajom. Az az egy szabadnap pedig olyan hamar eltelik, hogy nincs is idom hozzaszokni.
Inkabb az keszit ki, hogy o kulfoldon dolgozik, legutobb kerek harom honapig nem lattuk, egyaltalan nem tudok latogatni jonni. Az elmult egy honapot mi toltottuk vele, kiutaztunk hozza, akkor volt ervenyes ez a heti egy szabadnap, amit irtam.
Most mindjart veget er az alom, ket nap es ismet nelkule maradunk, most kb negy honapra.
Hat, en eleg sokat adnek azert, ha legalabb heti egy napot velunk tolthetne...
négy hónap ?
fúúú..ez nagyon sok ! :( és hogy bírod ki mikor elmegy a párod ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!