Ha választhanál, hogy nagyon vékony vagy határozottan kisgömböc kisgyereked legyen, melyik mellett döntenél?
Világ életemben dundi babát szerettem volna. Én is az voltam, és sokkal jobban tetszenek is.
Sovány babám van :( s persze mindenki cseszeget, hogy direkt éheztetem, mert meg kéne tömni. Mikor rákérdezek, hogy mivel? Kacsatömővel? akkor meg fel vannak háborodva. :( Annyit eszik mint egy madár.
Szia!
A kislányom vékonyka baba volt. Nem kívánom egy anyukának sem azt a napi parát amit átéltem a táplálása miatt. Egy éves kora után összeszedte magát, és normál alkatú lett. November végén (2 évesen) elkezdte a bölcsit. Kicsit husi volt kezdéskor, nem kövér, csak olyan husoska (12kg). A bölcsivel jöttek a légúti nyavaják. A második pont karácsony előtt kapta el. 3 hétig nem evett semmit, csak ivott. Fogyott 2 kilót, ami az ő korában, súlyában rengeteg ennyi idő alatt. Most megint vékonyka. Végre meggyógyult, és visszajött az étvágya is. Holnap újra bölcsi. Hát én inkább azt szeretném, hogy legyen dundi egészséges vasgyúró.
A fentiek alapján kisgömböcöt szeretnék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!