Miért nem lehet normális neveket adni a gyerekeknek?
Miért kell olyan sehonnai neveket aggatni a gyerekekre mint pl. Zoé, Kea, Dagmar, Fény, Szende, Jezamin, Künde stb.
Miért nem lehet egy fiú pl. Dávid, János, József, Lajos, Balázs, Dániel, István, Máté, Ádám, Péter, Bálint, Tamás, Márton, Teodor, Lénárt, Roland, Adolf, Adolár stb.?
És egy lány Krisztina, Anna, Julianna, Hanna, Katalin stb.?
ízlés dolgában nem lehet vitatkozni, mindenkinek más tetszik, és mindenki mást tart furának, vagy éppen csúnyának. Ezek relatív dolgok.
ezt nem lehet megmagyarázni másnak, hogy miért csunya-béna név a dzsenifer pl vagy dominik- vagy kinek mi....
De az meg egy másik dolog, hogy mindenkinek szíve joga olyan nevet adni a gyerekének, amilyet akar.
Nem lehet mindenki Anna-Hanna-Katalin, stb és Dávid-Zoltán, Bence-Bálint stb.
most mi bajotok van már a Nintendóval???
és a Marlonbrandóval???
Naaaaa, lányok!!!
:-D
:-D
Kezdjük ott hogy nem mindenki a hagyományos nevek híve!Amiket felsoroltál neveket egyet sem adnék a gyereknek és nem azért mert nem tetszenek, hanem mert minden gyereket így hínak!!!!Az én gyerekeimnek is egyedibb neve van, de nem annyira szélsőségesek mint amit a Lakatos félékhez soroltál.
Vannak nagyon szép és egyedi nevek, de neked ezt nem kell adni a gyerekednek, mást meg azt ad amit akar!!!!Miért fáj ez neked?
azért, mert nekik azok a nevek tetszenek. a tiédnek meg nem ilyen neve van, mert neked nem az tetszik. ilyen egyszerű.
én inkább lennék ritka nevű, mint az ötvenezredik Kata vagy Kriszta (pedig ezek is szép nevek).
Mert a szülők nem gondolkodnak azon, hogy a gyerek felnőtt is lesz...az én lányomnak egyszerű neve van, soha nem tetszettek az egyedi, különleges nevek, de amiket a kedves kérdező felsorolt sem tetszik mindegyik, és nem is tetszhet mindenkinek egyformán.
De pl. melyik hangzik majd jobban Katika néni vagy Napsugárka néni? Nekem az első, de ízlések és pofonok....
Mar ne is haragudj de a Tibold az Adolar es az Adolf mitol jobbak??
Adolf...szerinted Hitler utan kinevezne igy a gyereket? Mert szerintem olyan szulo(remelem) nincs. Pedig maga a nev jo lenne de hat a H. utan mar mas a tortenet.
En meg annak nem vagyok a hive,hogy a gyerekem az 5.-ik Mate legyen majd a bolcsibe.
A David,Balazs,Daniel,Mate,Adam,Peter stb...mind szep nevek de sajnos tomeg nevek lettek. A Hanna es az Anna szinten.
A Janos,Jozsef,Lajos ,Katalin,Julianna a nagyszuleink,szuleink kategoria. Amikor Ok szulettek akkor ez volt a divat.Nem adnam a gyerekemnek ezeket.
Az en kisfiamat Erik Tibornak hivjak. Az Erik is osigerman nev es nem amerikai erolkodes ahogy itt irtak mar egyszer.
Nem vagyok oda az osmagyar nevekert. A Zalan,Attila,Benedek,Edua,Eniko amik tetszenek.
Szerintem meg dontse mindenki milyen nevet ad a gyerekenek es nem masnak a dolga minositeni azt.
Adolf...szerinted Hitler utan kinevezne igy a gyereket? Mert szerintem olyan szulo(remelem) nincs. Pedig maga a nev jo lenne de hat a H. utan mar mas a tortenet.
Ki adná a József nevet Sztálin után? A Mátyást Rákosi után? Ha így osztályoznánk akkor Asfdgx-nek kéne nevezni a gyereket hogy ne lehessen történelmi alakokra asszociálni.
448 éves törvény és egy bizonyos Theobáldot említenek benne. Csak érdekességként.
Fényes Adolf, Zukor Adolf és Huszár Adolf a 19. század magyar születésű emberei és büszkén viselik az Adolf nevet. Persze ezt is csak érdekességként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!