Miért nem lehet normális neveket adni a gyerekeknek?
Miért kell olyan sehonnai neveket aggatni a gyerekekre mint pl. Zoé, Kea, Dagmar, Fény, Szende, Jezamin, Künde stb.
Miért nem lehet egy fiú pl. Dávid, János, József, Lajos, Balázs, Dániel, István, Máté, Ádám, Péter, Bálint, Tamás, Márton, Teodor, Lénárt, Roland, Adolf, Adolár stb.?
És egy lány Krisztina, Anna, Julianna, Hanna, Katalin stb.?
Nekem pl. tetszenek a különlegesebb nevek,a nagyon hétköznapiak nem igazán:)
Az én kisfiamat Szilveszternek hívják.
Annyira nem durva de nem is átlagos:)
Én sem értem.Direkt kibas*nak a gyerekükkel.Ilyen nevet olvastam hogy Sötét Barna.XD Milyen kiba*ás már.
Vagy ha valakinek Vég a vezetékneve akkor ne Bélának nevezze el már könyörgöm.Abba nem gondol bele,hogy a gyereket mennyit fogják ezzel szivatni?Vég Béla XD
Jó, de nehogymár a Kalányosokból meg az Orsósokból induljunk ki... van velük nagyobb baj is, mint a névadási szokásaik.
Ha neked az Adolár jön be add azt, akinek meg a Marlonbrandó (igen, ezt is lehet) az meg adja azt. Nekem más, így adok mást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!