Na most mit csináljak? Fogamzásgátlós kérdés, Volina tablettával kapcsolatban.
De most itt nem jogi kérésekről beszéltünk, hanem hogy kiadják vagy nem! Kiadták! Ennyi, pont!
Alkoholt és cigit is adnak ki kiskorúaknak mégis minden bolt és áruházlánc üzemel még! Pedig szerintem az nagyobb bűn, mint egy fogamzásgátlót kiadni egy látszólag felelőssége teljes tudatában lévő személynek!
Lehet lepontozni, nem érdekel, mert ha te lettél volna a kérdező, akkor is segítettem volna, és akkor is ezt mondtam volna!
Kíváncsi lennék, hogy a kedves kötözködős anyuka akkor is ezt mondaná-e, ha valamire a gyermekének lenne szüksége a patikából. Hogy zárják be, meg jelentse fel valaki... ugye???
A lényeg: ha Tinker Bell ezt nem említette volna, akkor meg sem próbáltam volna, így viszont sikerült tablettához jutnom. MÉG EGYSZER NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM NEKI!!!! BÚÉK!
Szívesen!
Boldog Új Évet kívánok! =o)
=o)
Az még a jobbik eset, hogy belátta, minthogy azért nem ír, mert szerinte úgy is neki van igaza! Bár szerintem sosem fogjuk megtudni, hogy mi a valóság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!