Na most mit csináljak? Fogamzásgátlós kérdés, Volina tablettával kapcsolatban.
Azért ennyire nem kell megijedni! Én például évente kb. kétszer írattam receptet amikor gyógyszert szedtem, mert nekem mindig kiadták recept nélkül is a patikában! Eleinte meg voltam lepődve, aztán már mindig hozzájuk jártam és már ismertek, azért adták ide. Néha vittem nekik receptet is. =o)
Próbáld meg úgy! Veszteni nem vesztesz vele semmit!
Szívesen! És ha elsőre nem akar adni a patikus, akkor mondd el neki, hogy nagyon fontos a ciklusod miatt! Sajnáltasd magad! Abba a patikába menj, ahol szoktad venni vagy ahol legutóbb vetted!
=o)
Annyira szeretem az ilyet!
Hidd el, hogy kiadják! Miért mondtam volna, ha nem így lenne?!
Köszönöm! Kiadták recept nélkül!! Ezer hála, és köszönet még egyszer!! :)))
Odatelefonáltam a patikába, és mondták, hogy háááát, különleges esetben kiadják. Odament a párom, és mondták, hogy azért legközelebb vigyünk receptet. De azért adják ki így is, mert úgysincs rajta TB-támogatás, úgyhogy tök mindegy.
Na erről ennyit, kedves okos 88%-os!
Örülök, hogy segíthettem! =o)
Minden jót!
Fogamzásgátlót nem adhattak volna ki akkor sem, hiába kötözködsz...
Remélem valaki majd felnyomja azt a gyógyszertárat és akkor majd be is zárják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!