Szerintetek túl érzékeny vagyok? Lehet, hogy a hormonok miatt?
Párommal évek óta együtt vagyunk.
Minden éveben normand vagy ezüstfenyőt vettünk együtt.
Most nem tudtam vele menni, mert 28. hetes kismama vagyok és feküdnöm kell.
Kértem, hogy nekem nagyon fontos a fa, szeretném a 2 éves kisfiamnak is emlékezetes Karácsonya legyen, ezért elsoroltam, hogy milyen kritériumai vannak a fa vásárlásának.
Erre hazahoz egy sima fenyőt, ami két nap alatt lehullajtja a levelét. Ezüstfenyő áron.
Én vagyok hisztis szerintetek is?
Sírógörcsöm van
Tudom, másnak nagyobb problémája van, de nekem ez olyan státuszszimbólum szerű
Úgy érzem, hogy nem figyel rám, nem sokba néz, letehenez, pedig még mindig csinos vagyok mindenki szerint
Azt mondja, hogy azért nem megyünk 4D-re, mert ő a végtermékre kiváncsi csak
Fiúnknál is ilyen volt, majd megváltozott, bíztam benne, erre, hogy megint babát várok, megint szemétkedik
Mit tegyek?
Engem okol, hogy hisztérika vagyok
A fenyőfás részt tényleg túlreagálod. Ne ez legyen a legfőbb gondod, ne hagyd, hogy ez rányomja a rossz hangulatot az egész karácsonyra.
De, amennyit leírtál, a férjed egy bunkó! Hogy merészel ilyet mondani, hogy tehén vagy???? Ha várandós vagy, ha nem, akkor is tiszteletlen és sértő ilyet mondani másra, nem hogy a saját feleségére. Én tuti pofáncsaptam volna már érte.
Biztos túlreagálom, de mindig a csóri gyerekkorom jut eszembe erről a típusú fáról.
Mindig ilyen fánk volt, és két napig sem volt fa, mert ki kellett dobni.
20 éves korom óta kerülöm ezt a típusút.
Ígéri, hogy hazajön este 8-ra, még fél 11kor sehol sincs. Mindig becsap. Úgy jár-kel, ahogy akar, én itthon fekszem a 2 évesemmel vagyok egész nap és próbálom a 2. babát bent tartani.
Nagyon nehéz, nehéz ez a kiszolgáltatott helyzet, amióta feküdnöm kell, mindig önálló voltam.
Szerintem nem reagálod túl!
Nekem is nagyon fontos a karácsonyfa,pont azért mert kiskoromban nem adatott meg mindig a szép fenyő.
Próbálj meg nyugodt lenni és a babával foglalkozni,ami persze nem könnyű tudom,DE MOST Ő AZ ELSŐ!
Kitartás!
Túlreagálod, igen. Jogosan, igen.
Én most azért kardoskodok, hogy ne legyen még fa(Lezúziusz a fiunk) persze megy a nyavajgás.
Utolsó hetek/napok nekem már, kínomban szappanoperákat nézek, teleregény jelleggel, persze ez a férjemnek nem tetszik, most kijelentette, hogy ahány részt nézek annyi cigit szív el...
Soroljam milyen jó fej ezeken kívül még???
Az összes pasi abban a pillanatban ahogy a Nő kiszolgáltatottá válik elkezd szemétkedni, és visszaél a helyzetével...
Szerintem jogos és még ráadásul érzékenyebb is vagy és kiszolgáltatott is a jelen helyzeted! Talán direkt nem hozott olyan fenyőt, amit Te szerettél volna.
Én nem értem a mai férfiakat, mind ilyen tahó? Itt már olyan sokat olvastam, hogy gyakorlatilag lelkileg sanyargatják a várandós, illetve kisbabás feleségüket.
Majd csak eltelik még ez a pár hét, aztán picit nő a baba és összekapod magad és akkor majd a sarkadra tudsz állni, hogy végre helyére tudd tenni a férjed.
Nem tudsz valakit elküldeni fát venni? Nincs valami barátnő, akinek a férje elintézné neked, a mostanit meg kidobnád a fenébe.
Első baba előtt is ilyen volt, de amikor megszületett a fia, nagyon megváltozott - mintaapa, minta társ lett, pár hónappal szülés után vékonyabb voltam, mint előtte, féltékeny is volt, dicsért is mindig. Eltelt közel 2 év, megint babát várunk, megint ugyanolyan. Annyira rosszul esik.
Tényleg sokat híztam, eddig 10 kg-ot, d
Lemaradt:
de még mindig nem vagyok 70 kg.
Az a baj, hogy nincs pénz másik fára, most a gyerekek a legfontosabbak, ez a fa 4 e ft volt, egy ezüst még ennél is több.
Este megkértem, hogy vegyen gyönyörű díszeket legalább, olyat, ami a fiamnak is tetszik.
Hozott:) Így legalább szépen fel lesz díszítve.
Mindegy, ma már nem idegesít annyira, tényleg nem a fa a fontos.
A baba és a fiam a legfontosabb, így rájuk koncentrálok.
Köszi a válaszokat.
Mindenkinek Boldog Karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!