A hormonok vagy jogos aggodalom? Szülés után megőrültem vagy tényleg lehet alapja ennek?
Múltkor a férjem 2 hétig szabin volt(szülés után).Mikor első nap ment és haza jött arra panaszkodott hogy az a kolléganője akit nem szeret biztos a másik kolléganőnek "szép dolgokat" mondott róla mert ma oda se jött hozzá beszélgetni,persze a másik kollégával meg beszélgetett,utána még hozzá tette h persze nem érdekli a dolog.
Ez után vhogy az az érzésem támadt hogy esetleg tetszik neki ez a kolléganő,vagy pedig ennyire nagy haverok ha már nem megy oda hozzá beszélgetni akkor ez számára fura legyen,sőt odáig jusson hogy biztos a másik mondott vmit róla...(különben is csak 2,3 napokat dolgozik bent ez a kolléganő, nem teljes munkaidős)
Én meg itthon vagyok egész nap két síró kisbabával és szétvet az ideg akár hányszor erre a "panaszra" vissza gondolok....
Szerintem ha lenne okod aggódni akkor a férjed nem mesélte volna el, hanem mélyen hallgatna. Kicsit ilyenkor szórakoznak a hormonok és az, hogy otthon vagy egyedül a kicsivel és olyan, mintha el lennél zárva a külvilágtól és az eseményekre nem lenne ráhatásod. Én is így voltam és még egy jó pár hónapig megevett a féltékenység, de semmi alapom nem volt rá - szegény férjem alig tudott meggyőzni, hogy imád bennünket és semmi nincs :D
Most várom a másodikat, remélem most reálisabban tudom majd látni a dolgokat (á dehogy, hormonok :D jajj, előre félek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!