Megőrültem? Van még más rajtam kívül, aki ilyen?
A férjem 2-t akart mindigis. Pénz, pénz és pénz.... Ami igaz is, DE...ott van a de részemről.
Nem vagyunk gazdagok, nincs saját lakásunk, autónk, hanem a szüleimnél élünk, egy külön szinten, aminek a rezsijét mi fizetjük, autó anyumé, amivel vásárolni járunk olykor, de mi tankoljuk. Amúgy sem járunk sehova nyaralni, szórakozni, nem élünk nagylábon. Megvan mindenünk, öltözködünk, táplálkozunk, nem sanyargunk.
Jé,én is ezt szoktam mondani:) Ha rajtad múlik,akkor "becsúszhat" még egy baba:)) Én is így vagyok, a párom nem akart többet 2-nél,mert mi sem állunk jól anyagilag, + félt,hogy a 3. is lány lesz. Tavasszal elfelejtettem tenni arról,hogy ne legyen több gyerek,és terhes lettem. Az első reakciója nem volt biztató, de nem csinált belőle nagy ügyet. Nem örült neki,az fix. Aztán 1 hét sem telt el,már Ő is örült a + tesztnek:) Aztán elment a babó:((
De most határozottan kijelentette,hogy itt az ideje egy 3. gyereknek,aki ha nem lesz fiú,akkor kimegy és felakasztja magát:) 3 hisztis lány már sokkkk lenne neki:) Szóval,most rajta vagyunk!
Azért így nem akarom a babát, hogy úgymond szövetkezek ellene. Az nem fair.
Szoktam kérdezni néha, hogy mi van akkor, ha véletlenül mégis teherbe esek, azt szokta mondani, hogy olyan nincs, vigyázunk... Gumival védekezünk, ami ugyebár ki is szakadhat...
2 kisfiunk van, 4 terhességből. A legelső elment, a 2. terhességemet a 21.héten meg kellett szakítani, és utána születtek a fiúk. A megszakított is fiú volt:(
3. vagyok.
Ha egy pasi le akar lépni,azt nem 2 gyerek után születendő 3. baba miatt fogja megtenni! - úgyhogy igen,normálisak vagyunk,hogy ilyet tanácsoltunk!
Nekem is volt már 2 vetélésem,mind a 2 a 7. hét közepén, és mind a 2 spontán. Utóbbi május 30-án. Sőt, gyanítom,hogy az utolsó mensim sem csak úgy késett, és nem csak úgy volt fennt a hőm és nem csak úgy kellett folyton pisilni járnom...de ezt inkább hagyjuk. Elég pocsék dolog,de ez nem tart vissza,és igen is összehozunk még egy babát!
Egy TÁRS nem hagy el csak azért,mert nem akart még 1 gyereket!
Utolsó!
Igen, igazad van. Ezért írtam a kommentemben is, hogy nem lenne fair dolog kijátszani.
A picinek most volt az 1. szülinapja, még várnék a témával 1 évet kb. Aztán meglátjuk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!