Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Úgy vezet az asszony, hogy a...

Úgy vezet az asszony, hogy a 3 hónapos kisfia az egyik kezében van. Normális az ilyen?

Figyelt kérdés

Minden nap, ha sétálunk szemtanúja vagyok, hogy a nőnek a karjában van a 3 hónapos picije és úgy vezet. Nem szegények, hogy ne legyen ülésre pénz, csak sztem lusta. Ez már a 3. gyerek.

Olyan 15 km-re lakhatnak a városban, ide minden nap a nagyihoz jönnek.

Azt nem értem, hogy a rendőrök ezt nem látják? Vagy akinek luxus autója van annak mindent szabad?

2010. dec. 17. 14:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ez már 3 hónapja minden nap megy. Ne mond már nekem, hogy egy városban ennyi idő alatt nem találkozott rendőrrel?

Az ilyeneknek ismerősei vannak, úgyhogy szerintem összefügg a kettő.

2010. dec. 17. 14:22
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

ha én így vezettem volna 1 hónapja,akkor most halottak lennénk a kisfiammal.

fejreálltam a kocsival és az egy szerencsénk, hogy megúsztuk az azért volt, mert mindketten be voltunk kötve!!!!!

addig soha nem hitte l nyósom, miért po.ázom állandóan, hogyha a gyerek a kocsiban van, akkor az ülésben a heyle, bekötve!!!! nem kézben, mert sír! soha nem hitt nekem, milyen veszélyes! soha nem lehet tudni, mikor éri baj az embert.

és hozzáteszem, nem én voltam a hibás a balesetben!!!!!!!!!

szóval szerintem nagyon felelőtlen ez a nő. mondanám, hogy az ő dolga, de most nagyon át tudom érezni a veszélyességét a dolognak!

2010. dec. 17. 14:22
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
Ha aggódsz a gyerekért, jelentsd fel, kiskorú veszélyeztetése miatt!
2010. dec. 17. 14:28
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Valaki megint végigment a válaszokon, és lepontozott mindenkit. Ennek az illetőnek felhívnám a figyelmét arra, hogy pontlevonást kap a lepontozásért, így a saját százaléka is csökkenni fog egy idő után!!!
2010. dec. 17. 14:28
 15/19 anonim ***** válasza:
95%
Lehet hogy pont arra hajt a szerencsétlen lepontozó. :))) Mármint a százalékainak a csökkentésére. Mindenesetre baromira unatkozhat, és szegényes lehet a magánélete. Ne foglalkozz vele! :)
2010. dec. 17. 14:30
 16/19 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam. Lehet hogy valaki magára ismert?
2010. dec. 17. 14:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan rég voltam egy temetésen. Férjem uncsitesójáék. Két gyereket és az asszonyt temettük, a kissebbik alig múlt egy éves. Siettek, nem vitték le a gyerekülést lustaságból, a nagyfiú meg nem volt bekötve, sem az anyuka. Nagy ütközés volt, de nem kellett volna meghalniuk, ha betartották volna a szabályokat. Nem viccből vannak. A temetés szörnyű volt, a nagyobbik osztálytársai mind ott voltak. Tündéri volt az a kiskölyök, pont előtte tanult meg járni, beszélni már nem volt ideje. A lepontozónak is ajánlom figyelmébe. A baba nagyot repült. Bocs a sokkolásért, de lehet, hogy valaki ebből ért csak.
2010. dec. 17. 17:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy idióta az biztos. Azért az hozzá tenném, hogy én 7 éve vezetek napi szinte, de még egyszer nem igazoltattak a rendőrök.

Azért kívánom neki, hogy állítsák meg, szép szavakat nem fog kapni az tuti!

2010. dec. 17. 17:48
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
agyon verném az ilyen felelőtlen h*lyét
2010. dec. 17. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!