Hogy legyek "jó" feleség? Mitől lesz "jó" egy asszony, egy feleség? Te annak tartod Magad? Mit teszel meg a házasságodért?
Egy jó feleség rendben tartja a háztartást,neveli a gyerekeket,a férjét ugyanolyan fontosnak tartja,mint a gyerekeit.Alkalmazkodik a párjához,nem sértődik meg minden apróságon,a vitákat igyekszik elsímítani,nyugodt,kellemes otthont teremt az egész családjának.
De a jó házassághoz nem elég,hogy Ő jó feleség.Ehhez jó férj is kell.Neki is alkalmazkodnia kell a feleséghez,segíteni,ha kell a háztartásban.A vitákat közösen rendezni stb.
Ha nincs meg a párok között a szeretet,bizalom,egymás iránti tisztelet,akkor hiába jó az asszony,a házasság nem működik.Ehhez két ember kell.Egyik fél sem lehet alárendelt szerepben,társaknak kell lenniük jóban-rosszban egyaránt.
Szerintem erre nincs megfelelő recept. Mi a jó? Szerintem mindenkinek más.
Én igyekszem jó feleség lenni, a kislányomnak jó anyukája, emellett háziasszony, a férjemnek: nő, szerető, barát.
Jól kell választani sé nem kell férjhez menni:-))
Mi majdnem 19 éve vagyunk együtt, van 2 gyerek (10 és 1 éves), de eszembe sem jutna férjhez menni.
Nem vagyok senkinek a cselédje, megcsinálom ami kel (házimnuka), de nem vagyok szolgalélek.
Ha megvan a véleményem, ki is mondom.
Szerinetm fonots az azonos érdeklődés, életfelfogás.
Az első nagyon jól összefoglalta.
Olyan békés, nyugodt otthont kell teremteni, hogy a férj és a gyerek is úgy érezze, hogy jó hazatérni a "tűzhely melegéhez".
Húh hát van akinek a fejében fura gondolatok szállnak...nem neked kérdező :) Attól még hogy feleség vagyok nem vagyok cseléd, és tudod jó feleségnek lenni! Milyen egy baromság ez hogy nem kell férjhez menni és akkor minden ok.
Én úgy érzem jó feleség, jó anyuka és jó háziasszony vagyok. Úgy érzem összetartom a kis családunkat, figyelek a páromra és a lányunkra is. Megbecsülöm őket és úgy érzem ők is megbecsülnek, összetartom a szeretet magunk között. A férjemet pedig irányítani kell, ezt ő is tudja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!