Tesz-veszes anyukák? Titeket nem érintenek rosszul a változások? Fog még valamikor rendesen működni, vagy átmentek valahová máshova?
Figyelt kérdés
Én momentán be sem tudok lépni, nem látom egyetlen aukciómat és azt sem, mire licitáltok.
Azt sem tudom, mikor lesz jó, de amit látok, és olvasok fórumon: olyan lett mint a Vatera. Bonyolultabb:(
Szerintetek hová lenne érdemes átpályázni?
2010. dec. 17. 13:44
11/11 anonim válasza:
Én sem örülök a változásoknak,szóval ezzel megadták az utolsó löketet ahhoz,h abbahagyjam végleg a teszveszezést.Néhány napja töröltek egy aukciómat(kérdésemre nem tudtak egyértelmű választ adni,h mi volt vele a probléma)4 órával a vége előtt.Én már rég használom a zsibvásárt is,igaz,h nincs olyan forgalom,de nincs semmi költsége,érdemes sztem megpróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!