Tesz-veszes anyukák? Titeket nem érintenek rosszul a változások? Fog még valamikor rendesen működni, vagy átmentek valahová máshova?
Én momentán be sem tudok lépni, nem látom egyetlen aukciómat és azt sem, mire licitáltok.
Azt sem tudom, mikor lesz jó, de amit látok, és olvasok fórumon: olyan lett mint a Vatera. Bonyolultabb:(
Szerintetek hová lenne érdemes átpályázni?
szerintem csak átmeneti a hiba, mivel összevonják a vaterával.. mind a két oldal megmarad, csak változások lesznek. pl.: használhatod a tesz-vesz jelszavad a vaterán is stb..
Átpályázni? hát nincs hová! :)
épp az átalakítás alatt akartam licitálni, hát nem tudtam... utána sikerült, de sehogyan sem tudtam lekérni az eladó adatait. :((
alig találtam meg hol kell, és akkor is csak emailt és telefonszámot dobott ki, címet nem, pedig mi személyesen megyünk mindig a cuccokért :(
szóval még fura, de majd megszokjuk.
esetleg zsibvásár..
iwiwet még nem is láttam..
Én mindkettőt használom már 4 éve párhuzamosan és most nagyon mérges vagyok, hogy összeolvasztották őket!
Ami az egyikben rossz volt, az a másikban jó volt és fordítva.
Jól kiegészítették egymást, nem értem, hogy miért kellett tök ugyanolyanra megcsinálni a 2 oldalt!
Ráadásul remélem, hogy nem a Tv-es adminok lesznek a Vaterán, mert nem valami segítőkészek és elég sok gond van velük, simán felfüggesztenek mindenkit, aki egy picit is nem szimpatikus nekik, elég egy apró hiba hozzá.
Úgyhogy lehet, hogy én is hanyagolom őket most már.
Utálom az újat!
Én azt nem értem, hogy eddig nem lehetett ugyanazt a terméket hírdetni a 2 oldalon, most meg igen...
Kell egy hétvége, hogy az ember hozzászokjon az újításhoz és kiigazodjon rajta:(
Iwiw szintén borzalom lett.
Mindig minden egyre rosszabb lesz:(
A GYIK nem akar váltani? :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!