Most őszintén! Nem esik jól néha beszólni egy-egy bugyuta kérdés kapcsán, vagy olyannak, aki nagyon okoskodik?
Nem szokásom, de néha szoktam. Nem durván, csak mikor már pl. az x. "terhes vagyok" kérdést olvasom, és csak a jó Isten tudja a választ, akkor írok valamit, ami kicsit rávilágít a kérdés költőiességére. Persze sok sikert is kivánok, mert tudom, hogy az illető már baromi izgatott.
Vagy ha valaki nagyon "okos", és köti az ebet a karóhoz, közeben oltári hülyeséget beszél, akkor is szoktam.
Akkor szoktam, amikor ordít a kérdésről, hogy kamu az egész. pl. 12 éves vagyok és terhes...
Amikor valaki csak simán hülye, inkább hagyom a francba, kapcsolja fel a lámpát nála valaki más... Az okoskodókkal meg jobb nem leállni, a te véleményeddel úgyse tudod meggyőzni, egy ismeretlennel meg hülyeség vitázni.
Nem esik jól, ha egy kérdés nagyon untat akkor tovább lapozok.
Meg ha okoskodnak akkor is. Nem a válaszolóknak válaszolok , hanem a kérdezőnek:)
én csak az iszonyat sötéteknek szólok be, amikor annyira nyilvánvaló, hogy negatív az IQ....
nehezen viselem az intellektuális terrort....
Szia
Ha egy kerdest bugyutanak tartok akkor nem.Mert lehet neki fontos es masnak az en kerdesem bugyuta.
De ha valaki bekepzelt es bunko akkor van hogy irok ra kommentet, de nem az o sitilusaban, mert akkor en sem lennek kulonb.
Igyekszem nem vitatkozni es eddig igen jol sikerult :)
igaz csak 82%-osak a valaszaim, de mar 3-3.5 eve vagyok az oldal aktiv laogatoja, tehat igy nezve nem rossz :D
pl azt hiszem tegnap azon idegesitettem fel magam amikor egy 19 eves lany a terhesseg negativ tuneteit kerdezte es persze mindenki leirta a rosszulleteket, de hogy mennyire megerte.Erre az volt a valasza, hogy akkor jol megszivta az ismerose, hogy terhes lett es orul, hogy milyen sz@r lesz neki.Tehat karorvendo volt es ez felbosszantott.
Az ha valaki megkerdezi, hogy mit gondololunk terhes-e a tunetek alapjan vagy baj-e hogy mar 2 ora46 perce nem szopott a gyerek esetleg ma csak 10szer kakilt a 3 hetese es vigye e orvoshoz stb ha olyan kedvem van valaszolok ha meg olyan akkor nem.Inkabb nem irok, mint hog bunko legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!