Miért van, hogy a névtelen kérdés/válasz írásnál mindenki k. vára okoskodik?
Az ilyenektől irtózom. Ha már van olyan gyökér, hogy leolt minden válaszolót a kérdező, akkor minek kérdez? És a nevét miért nem vállalja?
Vagy egy válaszoló leolt 1 másikat, és akkor ő az okostojás, a többi meg mind hülye.
Egyszerűen nem értem, miért nem vállalják a nicknevüket azok, akik folyton leszólják a többieket?
Azt hiszed,hogy mindenki a saját nevét írja ki?
Annyira egyik se hülye
Nyilván nem a saját, hanem a nicknévre gondoltam. És miért nem vállalom a nevem? Két nappal ezelőttig kint volt amióta csak regisztráltam. De mivel erre a kérdésre is alig jött válasz, levettem a név megjelenítést. Kicsit feleslegesnek találom már, hogy a normális ember itt ki van nézve.
És nem zavar, hogy nem azt kérdeztem, hogy miért névtelen mindenki? Hanem azt, hogy a kioktató típusúak miért névtelenek?
De most már mind1, én is névtelen okoskodó lettem. Meg kell néznem a másik oldalt is.
Ez a barátom felhasználója. Az ő gépéről kérdezek, válaszolok. Ha ki lenne írva a név, hülyén festene, hogy:
"Józsi válasza" egy női dolgokról szóló kérdésben.
De igyekszünk nem okoskodni. Azt viszont elvárjuk, hogy a másik fél megadja a tiszteletet. Mi megadjuk.
Egyébként mit értesz okoskodáson? Sok kérdésnél az emberek a tapasztalataikat írják le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!