Miért nincs egy olyak kérdés sem, ahol legalább 1 értelmetlen/bunkó/összefüggéstelen/közönyös válasz nincs? Titeket ez nem idegesít? Én már a hajam tépem ezért!
Figyelt kérdés
NORMÁLIS VÁLASZOKAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17!L2011. szept. 16. 21:30
1/32 anonim válasza:
Hülye kérdésekre csak hülyeséget lehet válaszolni.
2/32 anonim válasza:
az a te bajod hogy nem bírod ezeket a válaszokat
én jól szórakozok
3/32 Solarian válasza:
Aztért mer olyan szórakoztató olvasni a 80adik "Lehetek tehes? OMGOMG" kérdést, hogy valamivel el kell szórakozni.
4/32 anonim válasza:
mi a baj kérdező mire nem kaptál normális választ.
ha van valami baj írj privátot és válaszolok neked.
5/32 anonim válasza:
Mert 10 kérdésből jó ha 1 normális, és a normális kérdéseknél is akad 1-1 troll.
6/32 Tajparaszt válasza:
Szerintem nem gáz...
Remélem, ez normális válasznak számít, nem venném a lelkemre, hogy miattam ritkul a hajad.
7/32 A kérdező kommentje:
most is....a ti válaszotok sem valami kedves! :((( faszomkivann felteszek egy teljesen komoly kérdést, erre mindeki marhaságot válaszol.
g*cibe
2011. szept. 16. 21:36
8/32 anonim válasza:
Ilyenek az emberek nagy része. Bunkó, és le se szarja mi a nyomora a másiknak.
20/l
9/32 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :))
2011. szept. 16. 21:37
10/32 anonim válasza:
ne mondd hogy egy-egy ostoba kérdésre eszedbe sem jut valami nagy marhaság, mert menten magam alá piszkítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!