Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyereknevelés mióta hobbi?

A gyereknevelés mióta hobbi?

Figyelt kérdés

Kérdeztem ismerősöm, hogy mi a hobbija, azt mondta gyereket nevelek...

De, a hobbi nem az, mikor van szabadidőd, és olyat csinálsz, amit szeretsz?

Rgy gyerek mellett mikor van az embernek szabadideje?

És hogy lehet hobbi egy gyerekfelnevelése?

Azt hittem ez a világ legkomolyabb dolga, nem pedig hobbi...

2010. dec. 12. 15:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mikor két hónapos volt a lányom, megkérdezték tőlem is, mit csinálok szabadidőmben. Visszakérdeztem: Szabadidő? Mi az?

Nagyon élénk a lányom, akkor is az volt. Ha ébren volt, megkövetelte a 100%os figyelmet, lehetőleg ölben. Ha aludt, el tudtam menni vécére, ettem-ittam, pihentem, hogy legyen tejcsi.

Fél év alatt ki is készültem, mert nekem azt tanították, hogy a nő dolga a gyereknevelés, a férfié a munka, úgyhogy nem nagyon hagytam a férjemet belefolyni a babás ügyekbe.

Csak a kisasszony elkezdte az apukát követelni. Nyolc hós most. Velem úgy bánik mint egy bútordarabbal, mert én mindíg ott vagyok, a szep. szorongást apának tartogatja.

Így van időm egyet elmenni barátnőzni, biciklizni, vagy csak sétálni egy kicsit.

De az első számú időtöltés a kislányom!

2011. máj. 27. 14:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy nem nevezem hobbinak a gyereknevelést, szeretek a gyerekemmel lenni, nagyon is.

Hogy függ ez össze valakinek?

2011. máj. 27. 14:45
 13/13 anonim ***** válasza:
En ismerek olyat aki szabadidejeben a fiaval legozik. :) Ahogy egy kis szabadideje van es felszabadul a hazimunka alol hivja a kisfiat (7 eves lesz) es legoznak. Azt mondta ez neki a hobbija, ez kapcsolja ki, hogy epitenek e gyerekkel minden fele orultseget. :) Tehat szabadidejeben a gyerekkel epit, kozben fejleszi es meg a hobbijanak is el. Nem tudom ez annak szamit-e.
2011. máj. 27. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!