A gyereknevelés mióta hobbi?
Kérdeztem ismerősöm, hogy mi a hobbija, azt mondta gyereket nevelek...
De, a hobbi nem az, mikor van szabadidőd, és olyat csinálsz, amit szeretsz?
Rgy gyerek mellett mikor van az embernek szabadideje?
És hogy lehet hobbi egy gyerekfelnevelése?
Azt hittem ez a világ legkomolyabb dolga, nem pedig hobbi...
Mikor két hónapos volt a lányom, megkérdezték tőlem is, mit csinálok szabadidőmben. Visszakérdeztem: Szabadidő? Mi az?
Nagyon élénk a lányom, akkor is az volt. Ha ébren volt, megkövetelte a 100%os figyelmet, lehetőleg ölben. Ha aludt, el tudtam menni vécére, ettem-ittam, pihentem, hogy legyen tejcsi.
Fél év alatt ki is készültem, mert nekem azt tanították, hogy a nő dolga a gyereknevelés, a férfié a munka, úgyhogy nem nagyon hagytam a férjemet belefolyni a babás ügyekbe.
Csak a kisasszony elkezdte az apukát követelni. Nyolc hós most. Velem úgy bánik mint egy bútordarabbal, mert én mindíg ott vagyok, a szep. szorongást apának tartogatja.
Így van időm egyet elmenni barátnőzni, biciklizni, vagy csak sétálni egy kicsit.
De az első számú időtöltés a kislányom!
Attól még, hogy nem nevezem hobbinak a gyereknevelést, szeretek a gyerekemmel lenni, nagyon is.
Hogy függ ez össze valakinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!