Milyen Csömöri úton levő babauszi?
Figyelt kérdés
Milyenek az oktatók? Elérhetőséget tudtok mondani? Esetleg van honlapja, mert én nem találtam.2009. jan. 20. 15:31
1/3 anonim válasza:
Mi még nem voltunk, de pont a napokban kaptunk egy szórólapot. Kb. 2 hét múlva szeretném elvinni én is a picúrt.
Ez a Segesvár u. 26.sz. alatt van és a Csömöri útról nyílik, ha erre gondoltál. Tel: 402-0268, 402-0269 - Aligátor Kertvárosi Úszóiskola
Remélem tudtam segíteni!
2/3 anonim válasza:
Mi oda járunk,és SZUPI!!!!2 védőnő tartja-fiatalok,az egyikhez tartozunk alapból-szeptemberben indult(mi akkor kezdtük)és folyamatosan jönnek újak.A víz kristálytiszta,nem klórral fertőtlenítik,az uszoda világos,barátságos.Az órák szombat délelőtt vannak,bérletet is tudsz vásárolni.1 óra 2500,ha bérleted van 2000.Még sok sok jót írhatnék,de egyszerűbb,ha eljöttök szombaton!!!2 gyerekes anyuka
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 22. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!