Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Volt vki babaúszáson a csömöri...

Volt vki babaúszáson a csömöri Delfin Uszodában? Megosztaná velem tapasztalatait?

Figyelt kérdés
Érdekelnének az árak is. Bemehet mindkét szülő? Mit kell vinni? Meddig tart egy foglalkozás? Kb. hányan vannak? Köszönöm!
2010. febr. 25. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia !

Mi nem voltunk ,mert a doki nem ajánlotta a babaúszást ,de mi is csömöriek vagyunk :)

2010. febr. 25. 10:31
 2/8 A kérdező kommentje:
És esetleg tudsz róla vmit? Nincs ismerősöd, aki volt ott?
2010. febr. 25. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudok róla semmit !

Te csömöri vagy ?

2010. febr. 25. 10:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem csömöri vagyok.
2010. febr. 28. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt hallottam róla, hogy nem foglalkoznak az emberrel, azt csinálsz a babáddal amit akarsz.Eléggé csalódás!

Viszont van a www.babauszi.hu, 16. kerület, ez szuper és a csömöri úton is van egy jó.

2010. márc. 8. 08:03
 6/8 A kérdező kommentje:
A csömöri úton hol van pontosan?
2010. márc. 8. 10:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én hallotam,mert én is oda szerettem volna vinni de azt mondták,hogy nincs higénia az öltözöben és tényleg alig foglalkoznak velünk illettve a babauszi tanfolyammal.És nagyon rosszat hallotam a Kerepesiről is ott meg olyan hideg van,hogy a babák folyamatosan megfáznak ezt 3 embertől is hallottam és nem kedves a hölgy.Ugyhogy engem is akkor nagyon érdekelne a 16kerületi.6hós fiú anyukája
2010. márc. 8. 10:15
 8/8 anonim válasza:

Sziasztok!

Én már évek óta több gyerekemmel is járok babaúszásra és úszásoktatásra is a Csömöri Delfin Uszodába, és elég jól isnmerem a közeli uszikat, szerintem magasan a legjobb a kiszolgálás és a szakmai tudásuk.A mi babánk szép fokozatosan tanul és ügyesedik a vízben, de már fokozatosan merültünk, nem csak huzogatjuk a vízben. Sok hasznos tanácsot kaptam a mozgás fejlödésével kapcsolatban, és az asztmája is múlóban van. Jó meleg vízben úszhatunk, szerintem ne másra hallgass, gyere el és győződj meg róla. A táboraik is fergetegesek a gyerek sír ha haza viszem. Ez szuper hely, legalábbis nekünk.Többgyerekes Apuka

2011. jan. 25. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!