Ikerbabakocsis kérdés. Valaki tud tanácsot adni ill. leírná a tapasztalatait?
Nekünk Jané twin two van,nagyon szeretem,nem az a gond. Viszont már lassan 7 hónaposak a fiaim,de a sportülés még mindig nagy nekik. Nem lehet állítani a lábuk között lévő öv hosszát,ill. a vállpántokat lehet állítani,de hiába állítom a legrövidebbre,úgy is nagy marad és semmit nem fog rajtuk. Pedig nem kicsi babáim vannak,de még "rövidek" a sportüléshez. (az oldalsó,derék körüli öveket tudom egyedül hozzájuk igazítani,így a szélesség nem gond)
Mit csináljak? Belvárosban lakunk,szóval a hatalmas szélességű egymás melletti kocsik nem igazán jönnek be...Mondjuk már gondolkodtam,hogy valami esernyőre csukható egymás mellettire lecserélném,de akkor a liftbe hogy szállok velük be?
Ki mikortól használta a sportülést? Ugye milyen hülyeség,hogy nem lehet állítani vagy csak nem megfelelőre az övek hosszát?
Nem tudom mikor férnének bele a Jané sportülésekbe,de nem úgy néz ki,hogy mostanában...eléggé úgy néz ki,hogy még jó pár centit kellene nőniük hozzá.
Mi álmaitok ikerkocsija?És milyen van?
Én is ikres vagyok,és mindig babakocsi gondban voltunk.Volt egymás melletti,és mögötti kocsink is.Szerintem varrassatok a kocsitokba övet és oldjátok meg házilag a dolgot,ha nem akartok másikat venni,kár lenne a Jane-t lecserélni,elég drága kocsi.Nekünk is ilyesmi gondunk volt,csak nem az övvel,hanem maga a sportülés kialakításával,főleg hogy az én fiaim nagyon későn ültek meg maguk,így az egymás mellettiben dűlöngésztek meg begörnyedtek ugyanennyi idősen.Aztán lecseréltük ezt a kocsit egy testvérbabakocsira,na az nagyon jó volt!Befértünk mindenhova,és meg is támasztotta őket oldalról.
Egyébként szerintem a legeslegjobb ikerbabakocsi az a PegPeregonak van,az egymás mögötti,bár nekünk nem ilyen volt,bánom hogy nem azt vettük.
Hát nem szívesen cserélném le a Janét,de lehet,hogy muszáj lesz...
Ti milyen tesvérkocsit használtatok? Most néztem a vaterán van testvérkocsi,amire azt írja az eladó,hogy a méretei nyitva: 105x100x43. Ha ez igaz,akkor nagyon jó...Ráadásul 38 ezerért adják.
Én a Janét azért is szeretem,mert nem olyan hosszú,mint a többi ikerkocsi. De ez a vaterás még annál is rövidebb,lehet a liftben is elfér.
Nekem nem tetszettek a pegperego kocsik,pont a hosszuk miatt,ami viszont még tetszett az az abc design zoom,de azt hiszem az is extra hosszú,bár ebben nem vagyok biztos.
Várom mások tapasztalatait is!
Köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!