Babaúszáson a medence vizét klórral fertőtlenítik ugye? Nincs olyan hely, ahol nem klórral fertőtlenítenek?
Akkor magyarázd el neki,hogy nem kell így túlfélteni egy gyereket! Ha ennyire sterilen akarja tartani annak az lesz a következménye,hogy mondjuk az oviba nem nagyon kell vinni,mert többet lesz otthon.
1000 meg 1000 baba vett már részt babaúszáson és élnek, köszönik szépen jól vannak!
Hát ez furi...Mi is járunk,a lányom bőre picit érzékeny,de eddig semmi gondunk nem volt.
Próbáljátok ki szerintem pár alkalommal.
Szia!
Általában a babauszodák medencéinek a vízét nem fertőtlenítik klórral.Google-ba,keresőbe beírva,rá tudsz keresni,babauszodákra,akik a honlapjukon részletes tájékoztatást adnak.Ezeken a helyeken,anya vagy apa van a vízben a picivel,és kis csoportos foglalkozások vannak.A babára úszópelust,és gumival meghúzható,kis úszónadrágot szoktak adni.Az esetleges"balesetek"elkerülése végett.Nagy általánosságban,a babauszodák fokozottan odafigyelnek a higiéniára.Így lényegesen kisebb a fertőzés veszély,mint egy rendes usziban,ahol naponta sok-sok ember fordul meg.
A babák bőre érzékenyebb,mint a felnőtt embereké.A klóros víz kiszárítja a bőrt,piciknél ekcémát is okozhat.De ez nagyon sok minden mástól is függhet.
Szerintem nézzetek meg egy babauszodát!Így megláthatod,hogy a picid,hogyan viszonyul a nagyobb víz mennyiséghez.
Például náluk,nincs klóros fertőtlenítés.
Üdv
11.39-es vagyok!Örülök,ha tudtam ötletet adni.Ez a megoldás mindenkinek jó lehet!Neten,egy kicsit kukkancs körbe,babaúszás címszó alatt.Átnézegeted őket,és ki tujátok választani,hogy melyik babauszi a szimpatikus.Ám,ha a X.kerületi közel van hozzátok,akkor érdemes azt megnézni.Azért fontos szempont az is,hogy közel legyen az úszi a lakhelyhez.Már csak a baba miatt is.
Ha sikerül megbeszélni a pároddal,és elmentek pancsizni,akkor kívánom,hogy érezzétek nagyon jól magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!