Milyen a Hermina-Párta u. sarkán levő babauszi?
Figyelt kérdés
milyen az oktató, milyenek az órák, a víz tisztasága, ár, stb.2009. jan. 7. 13:53
1/16 anonim válasza:
Nem mentünk oda,mert ott pancsolós babauszi van,nem a merülős(annak meg nem láttuk értelmét,h drága pénzért zenére lubickoljunk).Amikor kérdeztem(tavaly szept.ben)úgy emlékszem 2800/óra,és eldobhatós,1x használatos pelust nem használhatsz,csak olyat,ami vízhatlan gatyesz,náluk kell megvenni,azt hiszem az 3000 ft.A Csömöri útnál a teniszpálya mögött nyílt egy uszoda,mi oda járunk,szombatonként van,képzett VÉDŐNŐK tartják,egy óra 2500 ft,ha bérletet veszel 2000ft.Mi maximálisan elégedettek vagyunk,de úgy látom mások is,mert egyre több babát hoznak.A víz kristálytiszta.5 hónapja járunk,a baba már merül,keze-lába jár a vízben,és olyan,mint egy kis hal.2 gyerekes anyuka
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. jan. 14. 15:30
3/16 A kérdező kommentje:
esetleg tudnál adni vmilyen elérhetőséget!
2009. jan. 15. 16:13
4/16 anonim válasza:
Szia, a kisfiammal 4 hónapos kora óta járunk a Babausziba és nem igaz hogy csak pancsolunk. ugyanúgy merülünk mint máshol csak nem ezen van az egész óra hangsúlya.az oktatót nagyon szeretjük és igazi családias a hangulat.igaz nem az egyik legolcsóbb hely, de ha már jártál ott akkor megérted miért. a víz abszolút klórmentes és a pelenkázó helyiség meg az egész magáért beszél. én csak ajánlani tudom mindenkinek! K.A.
5/16 anonim válasza:
ja, és az úszóbugyit valóban ott is megveheted, de nem kötelező náluk. a lényeg h olyat hordj amilyen az előírás. mellesleg a sima úszópelusból szinte minden kifolyik.
6/16 anonim válasza:
Cáfolnám az utolsó válaszolót,semmi nem folyik ki belőle!!!!Mi is járunk,(nem a Hermina-Párta u.i-ba)de még egy babánál se volt baleset,pedig mindenki eldobhatót használ.A Szentmihályi usziba járunk mi is,volt,aki onnan jött(Hermina)és ezt jobbnak tartja.
7/16 anonim válasza:
és itt sem klórral fertőtlenítik a vizet,világos,barátságos az uszoda.
8/16 anonim válasza:
Én a barátnőmtől hallottam, hogy ők is sima úszópelusban úsztak valahol és mivel még folyékonyabb volt a babája széklete ezért simán kijött a pelusból.Mellesleg ide is nagyon sokan jönnek át más helyekről és ők meg ezt tartják jobbnak, szóval ez teljesen egyéntől is függ.Aki innen elmegy annak valószínű csak a magasabb árral van problémája mert minden más szuper, kétlem hogy máshol jobb lenne.És az első levélhez meg még csak annyit hogy nem tudom hogy írhat bármit is az óráról ha egyszer ő nem volt ott!!!!
9/16 anonim válasza:
Az első vál.vagyok.Az utolsónak írom,h igaz én nem voltam ott,de a barátnőm,és több környékünkön lakó kismama ismerősöm kipróbálta(pontosan 2),és mindhárman eljöttek onnan...ez jelent vmit,ezért mertem leírni,amit írtam.Nem akartalak megbántani,csak a kérdésre válaszolni.Ízlések és pofonok,nekünk a Szentmihályi uszi bejött,így nem is próbáltunk mást.
10/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 5. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!