Krisztina, Roberta, Hermina vagy Veronika legyen?
Figyelt kérdés
A kislányunk nevét illetően vagyunk ebben a nagy dilemmában. Ezek az esélyesek. Véleményeket várok, csak kulturáltan!2011. aug. 11. 02:57
1/23 anonim válasza:
Krisztina, vagy Veronika ez a kettő szerintem szép név. De biztos szép a másik kettő is ha szerintetek esélyesek, csak egy kicsit szokatlanok. Amúgy gratulálok!
2/23 anonim válasza:
Robertán kívül bármelyik szerintem. A Hermina nagyon szép, különleges, sokféleképpen becézhető: Mina, Mia, Hermi...
3/23 anonim válasza:
Szia!
Szerintem Krisztina.
A Veronika is szép még, de a Roberta, illetve a Hermina nekem nem tetszik.
5/23 anonim válasza:
A Roberta hiába női név, Magyarországon szerintem férfiasan hangzik.
7/23 anonim válasza:
Nekem legjobban a VEronika tetszik, esetlég még a Hermina. A Krisztina és a Roberta nekem inkább közömbös, mintsem nem tetsző név.
9/23 anonim válasza:
Én a Veronikát választanám. A Krisztina is nagyon szép. A Hermina és a Roberta nem tetszik.
10/23 anonim válasza:
Herminát választanám, mert a többihez kötődik negatív élményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!