Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Veronika, Krisztina, Judit...

Veronika, Krisztina, Judit vagy Anna legyen?

Figyelt kérdés
A leendő kislányomnak szeretnék választani ezek közül a nevek közül. De előtte egy kis közvélemény kutatás! :-)
2010. márc. 15. 00:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
nekem egyik se tetszik nagyon de ha választanom kéne akkor anna :)
2010. márc. 15. 00:36
 2/25 anonim ***** válasza:
Nekem a Judit névvel rossz emlékem van, szóval azonkívül nekem bármelyik jöhetne. :)
2010. márc. 15. 00:42
 3/25 anonim ***** válasza:
Krisztina :)
2010. márc. 15. 00:53
 4/25 anonim ***** válasza:

Krisztina vagy Judit. Anyukám Judit, tehát elfogult vagyok, de a Krisztina abszolút kedvenc.

Viszont mind a 4 név teljesen normális, akármelyiket választod, nagyon jó lesz. Végre egy anyuka, aki nem a gyereke nevén éli ki magát. Sok boldogságot a pici lányhoz!

2010. márc. 15. 01:01
 5/25 anonim ***** válasza:
A Judit már most "öregesen" hangzik. Úgy értem sokkal kevesebb fiatalt neveznek így mint 20 éve. A másik három kortalan, és ha felnő a lány se lesznek vele gondjai, mert egyszerre komoly és vidám nevek.
2010. márc. 15. 01:05
 6/25 anonim ***** válasza:
55%

Öregesen?

Judit, a Groovehouse énekese? Korsós Judit, azaz Lola? Egyik se öregasszony szerintem. Gimiben 2 Judit osztálytársam volt, pedig 24 vagyok, gimi után még egy ismerősöm volt Judit, aki fiatalabb volt, mint én. Én írtam, hogy az anyukám Judit, és 24 éve én is majdnem Judit lettem. Amikor anyukám lett Judit, kuriózum volt, mert kevés volt belőle, most sokkal több van, azaz nemhogy kevesebb Judit lenne, hanem sokkal több, mint volt.

2010. márc. 15. 01:09
 7/25 anonim ***** válasza:
Nekem ezek közül a Judit és az Anna nevek tetszenek.
2010. márc. 15. 01:39
 8/25 anonim ***** válasza:
Nekem az Anna tetszik legjobban.
2010. márc. 15. 01:50
 9/25 anonim ***** válasza:

Krisztina az anyukám is..:)

hát szerintem legyen Veronika:D

2010. márc. 15. 02:08
 10/25 anonim ***** válasza:
Veronika,Judit
2010. márc. 15. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!