Veronika, Krisztina, Judit vagy Anna legyen?
Figyelt kérdés
A leendő kislányomnak szeretnék választani ezek közül a nevek közül. De előtte egy kis közvélemény kutatás! :-)2010. márc. 15. 00:34
12/25 anonim válasza:
szerintem anna vagy krisztina:)
13/25 anonim válasza:
01:09-nek: És valyon miért nem a Judit nevét használja Lola? :D Lehet hogy 24 évesen nem csesztetik egymást a nevek miatt, de hidd el, hogy a mostani 12 évesek inkább éetagadnák.
14/25 A kérdező kommentje:
Nehogy azt hidd! =) Nekem vagy 10 éves Jucika ismerősöm, és imádja a nevét! =)
2010. márc. 15. 19:54
16/25 anonim válasza:
A Veronika görög-latin eredetű név.
A Krisztina latin eredetű név.
A Judit és az Anna héber, azaz zsidó név.
Bár a kérdés nem ez volt, csak leírtam, hátha hozzásegít a választáshoz. Nekem egyik sem tetszik egyébként.
17/25 anonim válasza:
Nekem a Krisztina és Anna név tetszik. Mindkettő szimpatikus lány(ok)ra emlékeztet (ismerősök). :)
15/F
19/25 anonim válasza:
Anna,Krisztina
Én a Judit és Veronika neveket inkább második névnek tudom elképzelni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!