Hol lehet emberi áron íróasztalt venni iskolába menő gyereknek?
Figyelt kérdés
Csak csillagászati áron találtam olyat, ami nem sima asztallap és láb. Legalább 1-2 pakoló polcot szeretnénk, de elkeserítő az ár/érték arány a kínálatban. 10-et szánnék rá maximum, de ezért az ikeában sincs semmi.2010. dec. 10. 23:48
2/5 anonim válasza:
Teszvesz, vatera, express. Néha ki lehet fogni jó darabokat.
3/5 anonim válasza:
Probalkozz hasznaltan venni, az ujak szornyu dragak.
4/5 anonim válasza:
Ne vagyok benne 100%-ig biztos, de lehet hogy érdemesebb lenne egy asztalossal megcsináltatni. Lehet hogy picit drágább a boltinál, de sokkal tartósabb anyagból csinálja, és a polcokat, fiókokat is oda rakja, ahova kéred. (Ezt az ahova kéred...bocsika, hogy offolok kicsit, de azt vettem észre, hogy nagyobb részben jobbkezesekre van szabva a világ. Nálunk nagy probléma volt, hogy a gyerek balkezes... és nem mindegy, hogy az asztal melyik oldalán van a fiók)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is a csináltatás mellett lennék, nem tudom, az mennyire megfizethető. Az ikea drága és nem tartós. Még a román bútort hallottam tűrhető árúnak.
2010. dec. 12. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!