Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A MAclaren babakocsi miért...

A MAclaren babakocsi miért olyan menő? Ennyire szuper lenne?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Az nem valami kínai Mclaren gatyi lenne?
2010. jún. 12. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Emlékeim szerint nagyon kicsi és könnyű.Talán azért.(Mikor ikerkocsit kerestem,meglepődtem milyen keskeny és könnyű.)
2010. jún. 12. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom,de valamit biztos tud,mert londonban minden anyuka azzal futkos,ki nem az meg phil and Teds el.
2010. jún. 13. 11:04
 4/5 anonim válasza:
100%
Nekem több barátnőm és a tesóm is a Maclaren mellett teszi le a voksát. Nagyon szuper, ahogy én is nézem. A következő picinek én is Maclarent veszek, az xlr-t. Nagyon szuper kis kocsik. Még a nővérem akadt rá erre a webáruházra: www.babydoo.hu Nagyon sok babakocsi és kiegészítő megtalálható.
2010. júl. 19. 14:33
 5/5 anonim válasza:
Mert szuper. Könnyű, jól irányítható, kis helyen elfér, van rajta minden, ami kell, jól néz ki. Mi imádjuk, volt más is, de ez annyira könnyen kezelhető, egyszer sem bosszankodtam meg miatta.
2012. nov. 3. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!