Ajánlanál babakocsit? Vagy van más lehetőség?
Az lenne a konkrét gondom hogy van egy kétéves lányom aki már nem használja a babakocsit. Nyáron születik a kistesó és valamiért úgy érzem hogy a meglevő babakocsik nem lennének jók egy újszülöttnek.
Kettő van egy mamánál ezt nem szeretném lecserélni és eladni se mert gyakran sétálunk majd ott és jó hogy nem kell cipelni oda - haza.
Az egy graco mirage régi változat:
-csak lábzsák van hozzá.-
ami itthon van - és ez a baj- hogy ez ilyesmi:
Szóval nem újszülöttnek való...
Milyen lehetőséget ajánlanátok ami árban elfogadható 50.000,- ig kb. és megfelelő hordozási -szállitási lehetőség egy sétáló kétéves mellett.
Néhány paraméter:
nem szoktunk buszozni védőnő, doki közel van,
aszfalt utak,
sokszor járunk boltba
lehetőleg kis önsúlyú legyen
és a legfontosabb Teszvesz vatera kizárva.
Mindenki válaszát szivesen fogadom!
Köszönöm szépen!!!!!
Szia! Nekem 20 hó van a gyermekeim közt, és nálunk a nagy kocsiját örökölte a kicsi. Haberkorn varisport babakocsink van, linkelem, bár nekünk más a szín, de olyan már nem kapható:
Én is mindenképpen mózeses babakocsit szerettem volna, ezért választottuk ezt a fajtát, és nem bántam meg. Nagyon könnyű tolni, általában a nagylányom szokta, nekem csak irányítani kell, mert nem lát ki, hogy merre menjen. :) Mi is csak sétálni szoktunk, nem buszozun, villamos stb, de ha nagyon szükség lenne rá, szerintem fel lehet tenni simán a buszra. Ja, és nem is nehéz. egyszer elromlott a liftünk, és meglepődtem, hogy elég könnyen felvittem a negyedikre.
Én is a Kunert VIP-re szavazok. Nekem is az van és több barátnőmet is erre beszéltem rá, de egyikük sem bánta meg! MÁR 36.000,- Ft-tól lehet venni, plussz hozzá a babahordozó, bőven kijössz az 50.000,- Ft-ból! Ja, és ha neten rendeled ingyen kihozzák!!! Top Rider babahordozó is már van elég olcsón!
Boldog babavárást!!!
Kedves Banyuci!
Január elej még bőven tél, sőt március eleje is az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!