Ajánlanál babakocsit? Vagy van más lehetőség?
Az lenne a konkrét gondom hogy van egy kétéves lányom aki már nem használja a babakocsit. Nyáron születik a kistesó és valamiért úgy érzem hogy a meglevő babakocsik nem lennének jók egy újszülöttnek.
Kettő van egy mamánál ezt nem szeretném lecserélni és eladni se mert gyakran sétálunk majd ott és jó hogy nem kell cipelni oda - haza.
Az egy graco mirage régi változat:
-csak lábzsák van hozzá.-
ami itthon van - és ez a baj- hogy ez ilyesmi:
Szóval nem újszülöttnek való...
Milyen lehetőséget ajánlanátok ami árban elfogadható 50.000,- ig kb. és megfelelő hordozási -szállitási lehetőség egy sétáló kétéves mellett.
Néhány paraméter:
nem szoktunk buszozni védőnő, doki közel van,
aszfalt utak,
sokszor járunk boltba
lehetőleg kis önsúlyú legyen
és a legfontosabb Teszvesz vatera kizárva.
Mindenki válaszát szivesen fogadom!
Köszönöm szépen!!!!!
Az első majdnem 100.000,- ha mindent megveszel hozzá márpedig a mózes és a hordozó lenne a legfontosabb elem.
A 2. tetszik....
Hordozónk van de nem kényelmes fogni egy kézzel. Néztem még kengurukat is de újszülöttnek nem szivesen vennék... ami meg fektethető az már több tizezer ft.
Az 50,000,- limit nem szó szerint van hanem azért mert a mostani tehát a linkelt 2. babakocsit nem szeretném eladni hiszen az hat hós kortól újra 'hadrendbe' fogható.
Nade addig??
Kunert márkájú kocsi?, bár ez lehet nem túl könnyű.
www.tikotiko.hu oldalon megnézheted.
Lengyel babakocsi ki is hagytam a listából mert az is volt de 8 hónap után elegem lett belőle. 50 kg vagyok képtelen voltam irányitani szinte állandóan emelgetnem kellett az egész babakocsit forduláskor.
Lehet úgy volt rossz ahogy volt - sokan mondják utólag-
Köszönöm a tippet nézek kipróbálok olyat is majd.!!
Mennek a zöld kezecskék!
Találtam még:
Esetleg nincs ismerősöd,akinek lenne használaton kívüli kocsija,míg megveszitek az újat?
Más nem jutott eszembe:-(.
Szép napot!
a link pont olyan babakocsit ábrázol amilyenünk most van. Ez nem segit ki sajnos.
Nincs a környezetünkben még senkinek sincs babája.
Köszi!
A Graco Mirage lábzsákkal miért nem jó?
Nekünk Gracio ultima TS-es van lábzsákkal, azt használtuk az elejétől fogva.
Vizszintesig dönthető, nekem egyáltalán nem kellet mózeskosaras kocsi
Volt hozzá hordozó is,és alul hatalmas kosár.
Nem bkv-ztam vele, csak sétálni és vasárolni jártunk Bp-en aszfaltozott járdán
21 hós a lányom, még mindig használjuk
előző
Ja és bolygókerekes, nem oylan, mitn azok lengyel batárok a fix kerekekkel
Az jó ! azt nem is adom el!!!!
De nem akarok egy babakocsit hurcolni mindenhová. mamához nagy pakkal megyünk ha meglesz a kicsi nem tudom hová rakni az amúgy kicsire összecsukható egyetlen kocsinkat.
Igen a gracoban bizom azt ismerem,
Köszönöm!
Azért érzem szükségesnek a mózest mert Ő még féléves se lesz télen v. épp akkörül lesz a nagy hidegben. Bundazsákunk van de lábzsák a mostani kocsihoz nincs. Ha ezt a meglevőt eladnám csak vesztenék rajta.
Mindegy azért várok még alternativákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!