Szerintetek hogy fog kinézni a gyerekünk? Én szőkésbarna szögegyenes hajú, zöldeskék szemű vagyok (kiskoromban nagyon szőke voltam, aztán "seszinű" lett a hajam) A párom sötétbarna, nagyon göndör hajú, a szeme pedig világosbarna.
Szerintem ezt nem lehet előre megjósolni. Nekem két gyerekem van, egyikőnkre se hasonlítanak (egymásra pláne), pedig tuti mi vagyunk a szüleik! :-)))
Én: barna szem, sötétbarna egyenes haj, kerek, kicsit ázsiai arc, fehér bőr
Apa: szürkészöld szem, sötétbarna egyenes haj (kopaszodó) ovális arcforma, átlagos színű bőr
4 éves lányom: bronzbarna bőr (gyönyörű kreol tényleg), szőke, bár most már inkább szőkésbarna hullámos (alja loknis-királylányos) haj, vékony, nyúlánk testalkat, csinos szabályos pofi, bagy barna szemek.
1 éves kisfiam: hófehérnél is fehérebb bőr, tejfölszőke haj, hatalmas sötétkék szemek, husi, tömzsi, erős testalkat.
Nem tudom, hogy kavartuk így össze őket, egymás mellett úgy néznek ki, mint a csoki-vanília fagyi! :-)
Azt nem tudom de a hülye kérdésedből ítélve valószínűleg ő is debil lesz.
Az ugyanis örökletes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!