Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy fog kinézni...

Szerintetek hogy fog kinézni a gyerekünk? Én szőkésbarna szögegyenes hajú, zöldeskék szemű vagyok (kiskoromban nagyon szőke voltam, aztán "seszinű" lett a hajam) A párom sötétbarna, nagyon göndör hajú, a szeme pedig világosbarna.

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt nem lehet előre megjósolni. Nekem két gyerekem van, egyikőnkre se hasonlítanak (egymásra pláne), pedig tuti mi vagyunk a szüleik! :-)))

Én: barna szem, sötétbarna egyenes haj, kerek, kicsit ázsiai arc, fehér bőr

Apa: szürkészöld szem, sötétbarna egyenes haj (kopaszodó) ovális arcforma, átlagos színű bőr

4 éves lányom: bronzbarna bőr (gyönyörű kreol tényleg), szőke, bár most már inkább szőkésbarna hullámos (alja loknis-királylányos) haj, vékony, nyúlánk testalkat, csinos szabályos pofi, bagy barna szemek.

1 éves kisfiam: hófehérnél is fehérebb bőr, tejfölszőke haj, hatalmas sötétkék szemek, husi, tömzsi, erős testalkat.

Nem tudom, hogy kavartuk így össze őket, egymás mellett úgy néznek ki, mint a csoki-vanília fagyi! :-)

2010. dec. 8. 12:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezen jót nevettem, ez nagyon aranyos (csoki-vanília fagyi). :)))
2010. dec. 8. 12:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom de a hülye kérdésedből ítélve valószínűleg ő is debil lesz.

Az ugyanis örökletes....

2011. júl. 7. 18:51
 14/14 mus musculus ***** válasza:
Na, milyen lett végül?:D
2011. szept. 17. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!