Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikorra derül ki, hogy göndör...

Mikorra derül ki, hogy göndör lesz-e a babám haja?

Figyelt kérdés

Én egyenes hajú, az apja göndör. Utóbbinak kicsiként nem volt göndör. Máshol meg azt hallom, hogy az "enyém kicsinek göndör volt, de kinőttem".

Tapasztalatok?

2011. máj. 5. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Apának és nekem is göndör, a kislányunknak kb. másfél éves korában kezdett bongyorodni :), mondjuk addig alig volt haja...most meg csodájára járnak a göndör hajzuhatagának.

11 éves kislány és 3 hós kisfiú anyukája

2011. máj. 5. 11:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nalunk apunak gondor volt a haja. en orokoltam, de kb 3 eves koromra mar csak hullamos volt, vegul egyenes lett. A 15 honapos kisfiamnak is egyelore gondor. Nem tudom, hogy alakul majd tovabb. Egyelore le sem merem vagni, mert olyan edi, es felek, hogy nem lesz tobbe olyan.
2011. máj. 5. 13:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk mind a két lány göndör :) Én hullámos picit, apjuk göndör.

Nagyon pici, rövid hajuk volt (a kicsinek az van még mindig) és szemre alig nőtt a hossza, hanem elkezdett kunkorodni. Aztán egyre fürtösebb lett. Kb egy éves körül voltak, amikor azt mondtam egyértelműen, hogy ez göndör lesz :)

teszek képet :)

Itt 3 éves a nagy, egy a kicsi

[link]

Ez meg fél évvel későbbi, (pár nappal ezelőtti) a nagyról:

[link]

A kicsiről most nem találtam, de neki is pont ilyen lesz. Igazából onnan tudom, hogy olyan, mint ha nem a hossza nőne, hanem marad rövid, de göndörödik egyre jobban. (vizesen viszont jó hosszú már mindkettőjüknek)

Az gyakori még egyébként, hogy az első vágásig hullámos picit a babák haja, aztán ha levágják a "kunkort" egyenes lesz utána már.

2011. máj. 5. 14:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok!

A képeket külön is!

Nagyon jó sérója van a lányodnak! :)

2011. máj. 6. 13:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Jav.: leányaidnak!
2011. máj. 6. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!