Szerintetek hogy fog kinézni a gyerekünk? Én szőkésbarna szögegyenes hajú, zöldeskék szemű vagyok (kiskoromban nagyon szőke voltam, aztán "seszinű" lett a hajam) A párom sötétbarna, nagyon göndör hajú, a szeme pedig világosbarna.
Szerintem világosbarna,enyhén göndör,és világos kék szeme lesz.Persze ez csak tipp.Az első kislányom a volt férjemtől...apa:Kék szem,barna göndör haj,...amikor baba volt ..nekem barna haj egyenes és zöld szem...Göndör haju kék szemű kislányom lett világos barna hajjal.
Elváltam...Uj párom barna haju kék szemü,egyenes haj...tőle világos barna egyenes haju kék szemü kislányom lett:D
Teljesen mindegy hogy fog kinézni, nektek mindenképpen Ő lesz a legszebb!
A mi helyzetünk:
Anya: zöldesbarna szem, sötétbarna göndör haj.
Apa: kék szem, szőkésbarna göndör haj.
Gyerek: fekete szem, világosbarna épphogy kunkori haj.
Illetve még annyi, hogy egyikünk sem nevezhető szépségnek, de a kisfiunk egy igazi angyalarcú gyönyörűség. Tiszta fiús cuccokban is sokan kislánynak nézik, mert hogy annyira szép arca van.
Ezt nehéz lenne megmondani... Én szintén szőkésbarna "seszínű", kicsit hullámos (iszonyat vékony szálú) hajú, zöldeskék szemű vagyok. Párom barna hajú (átlagos vastagságú, de erősen kopaszodik), zöldesbarna szemű, inkább barnának mondanám a szemét, mint zöldnek.
Ehhez képest 14 hónapos kisfiunk égszínkék szemű (mindenki dicséri, milyen gyönyörű kék szeme van), és szőke, dróthajú - bár még kevéske van neki, de nagyon erős szálú a haja.
Szóval lehet totál vegyes, lehet, hogy csak egyikőtökre, az is lehet, hogy valamelyik nagyszülőre üt majd kinézetre. Fateromnak van például nagyon kék szeme, és anyumnak illetve anyósomnak van drót haja. És láss csodát, úgy tűnik, kisfiam a nagyszülőkre ütött jobban, mint ránk. :)
Szerintem zöldesbarna szemű, világos barna, hullámos hajú lesz a gyermeketek.
Nálunk én sötétbarna haj, zöldesbarna szem, apja barna haj, zöldesbarna szem, fiam nagyon szőke hajú, barna szemű lett. Hogy a szőke hajat honnan szedhette?
Barátainknál ugyanebben a felállásban az első gyerek úgy néz ki, mint az anyja (haj szin és állag, szemszin), a második meg mint az apja. És mintha nem is lennének testvérek...
Kicsi az esélye, hogy a szemszinedet örökli, de a haját meg az apjától. Szerintem kb. 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!