Szülés után a göndör hajam kiegyenesedett, járt más is így? Visszagöndörödik?
A fodrász azt mondta legyek nyugodt mert vissza fog göndörödni. 9 hós a babám és semmi jele, hogy göndörödne...Pedig szép hosszú göndör hajam volt most kb. fele kihullot és teljesen egyenes még csak egy icipici hullám sincs benne:(
Sajnálom mert nekem göndören jobban tetszett és nem kellett beszárítani mert úgy is úgy állt ahogy akart:)
Szerintetek van még remény, hogy valaha visszagöndörödik?
Húúú, hát az enyém hál isten tökre göndör maradt. Nekem is kihullott a fele, de már kezd helyrejönni.
Még nem is hallottam ilyet:(
Kisfiam lassan 16 hónapos.
Hát, nem tudom. Nekem baromi göndör, gyűrűs hajam van, és anyukámnak is ilyen volt. 3 évente szült négyünket, és egyre kevésbé lett neki göndör, a 4. után (utánam) már csak nagy hullámok lettek, amik azért víz és pára hatására jobban göndörödnek, de az a régi kezeletlen haj már a múlté.
Kíváncsi vagyok, én hogy járok majd.
35 hetes km
Szia!
Az én hajam göndör maradt. Sajnos! Nagyon szívesen cserélnék Veled, mert én utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!